bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) - tapasztalatok: heti 2% cash flow - értékelés és áttekintés. Staking and Participation in Krypto - Tekintse át, értékelje, tesztelje és tapasztalja meg ezt a fantasztikus kriptovaluta üzletet. Útmutató a bejelentkezéshez és a regisztrációhoz. Más felhasználók beszámolói ezzel a céggel - streakk.io (STKK)


vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán,
Tapasztalat a decentralizált kriptopénztárcával a tétkezelés területén. Számos módot kínálnak a befektetőknek, hogy pénzt kereshessenek kriptovalutákkal. Már 100 dollárból pénzt kereshet és passzív jövedelmet generálhat.: Jelenleg a leggyakoribb kriptovalutákat adhatja meg a decentralizált walkletben. Áttekintés, helyszíni jelentés, oktatóanyag és értékelések az üzlet számára ezen a milliárd dolláros piacon csomópontok megvásárlásával. Wallet, Staking, Token Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Magyarország,
Főoldal - STREAKK (STKK) - tapasztalatok: heti 2% cash flow - értékelés és áttekintés. STREAKK nyitóoldal - STREAKK (STKK) - tapasztalatok: heti 2% cash flow - értékelés és áttekintés.
Website Tracking


+++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben   +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben   


STREAKK

Engedd szabadjára kriptoidban rejlő lehetőségeket

Minden héten 2% készpénzt kap!

Ne csak hagyd, hogy a kriptoid a pénztárcádban pihenjenek, hanem dolgozzanak helyetted!Üzleti bemutató
Üzleti bemutató

Mit csinál a STREAKK, és hogyan kereshetek vele pénzt?01   Decentralizált tét pénztárca

A STREAKK Wallet letöltése

A STREAKK pénztárcát letöltheti a Google Playről vagy az App Store-ból
Miután átvitt eszközöket a Wallet alkalmazásba, elkezdhet tétet (kamatot keresni) kriptovalutáira.


Ahhoz, hogy a Wallet alkalmazásban tétet tudjon használni, szüksége van egy úgynevezett titkos azonosítóra [Cryptic-ID]. Először regisztráljon a STREAKK-nél.Ezután létrehozhatja személyes titkos azonosítóját [Cryptic-ID] a háttérirodában. A titkos azonosító a kapcsolat a STREAKK-fiókja és a STREAKK pénztárca alkalmazás között.
A Wallet alkalmazásban most már használhatja ezt az azonosítót arra, hogy átruházza vagyonát a tétbe, és megszerezze a fent meghatározott tétjutalmakat. A tét jutalmakat egy teljes hét ritmusában számítják ki,
 
Mi a különleges a STREAKK Wallet APP-ban?

  • A pénztárca decentralizált és teljesen biztonságos (a Certik által ellenőrzött). [Certik]

  • A tétvállaláshoz nem köt hosszabb időre szóló kötelezettséget. Csak Ön ismeri a privát kulcsot, amely biztosítja, hogy bármikor hozzáférhessen a kriptográfiai adataihoz.

  • A pénztárca decentralizált és teljesen biztonságos (a Certik által ellenőrzött). [Certik]

  • A tétvállaláshoz nem köt hosszabb időre szóló kötelezettséget. Csak Ön ismeri a privát kulcsot, amely biztosítja, hogy bármikor hozzáférhessen a kriptográfiai adataihoz.

Többet akarsz? Ha fiókja háttérirodájában vásárol csomópontokat, a tét jutalma akár 8%-kal is nő (a csomóponttól függően). A csomópontokról, a csomóponti infrastruktúráról és az egyéb bevételi lehetőségekről ezen az oldalon lejjebb olvashat.


 Tipp: Vásároljon csomópontokat, és növelje a tét jutalmait! 
02   Blockchain 3.0 és STKK token


Blockchain 3.0

Ultragyors blokkláncot programoz a STREAKK. A tranzakciós költségek mindössze 0,0001 USD tranzakciónként (a mennyiségtől függetlenül), és másodpercenként több mint 100 000 tranzakció dolgozható fel. A bevezetést 2024 harmadik negyedévére tervezik.


A gyorsaság és a rendkívül alacsony költségek miatt ez a "játékváltó" több mint érdekes mindenre, ami pénzügyekkel kapcsolatos. Ez vonatkozik azokra az országokra is, amelyek saját államérméik működéséhez ilyen blokkláncot igényelnek.

 


STKK token

Mindezen tranzakciók esetén a vállalat saját pénzérmével (STKK) kell fizetni a díjakat. Azt jelenti. mindenkinek, aki a blokkláncot használja, szüksége van erre az érmére.
A tokent (a blokklánc elindítása után a tokent 1:1 arányban érmévé alakítják) 100 milliós mennyiségben adták ki. A STREAKK rebuy-jának és égetésének eredményeként a rendelkezésre álló tokenek száma már körülbelül 9,4 millióra csökkent (2022 decemberében). Mire a blokklánc elindul, a tokenek számát körülbelül 6 millióra kell csökkenteni.

 
mi ennek a következménye?
Nagyon nagy kereslet találkozik egy rendkívül csökkentett kínálattal!

Mióta 2022 közepén 0,10 dollárról indult, a STKK ára jelenleg 150 dollár körülire emelkedett (2023 márciusától). [Ártörténet a CoinMarketCap-en]
A token jelenleg a Streakk pénztárcán belül cserélhető, például USDT-ben.
mi ennek a következménye?
Nagyon nagy kereslet találkozik egy rendkívül csökkentett kínálattal!

Mióta 2022 közepén 0,10 dollárról indult, a STKK ára jelenleg 150 dollár körülire emelkedett (2023 márciusától). [Ártörténet a CoinMarketCap-en]
A token jelenleg a Streakk pénztárcán belül cserélhető, például USDT-ben.


 Tipp: Vásároljon csomópontokat, növelje a tét jutalmait és kapjon ingyenes STKK tokeneket! 
03   Integrált csomópontfürt (INC) / csomópontok

Integrált csomópontfürt (INC)

A központosított szolgáltatókkal való kötés nagyobb kockázatot jelent annak, hogy a hackerek áldozatává válnak. Streakk megoldása a „Integrated Node Cluster” (INC).

A STREAKK-nél a kockázás decentralizált, őrizet (Non Custodial Staking) és időbeli kötelezettség nélkül. A STREAKK pénztárca mögött álló technológia egyedülálló és fejlett. Ezek az úgynevezett integrált csomópont klaszterek [Integrated Node Cluster - INC].A kriptovalutáit a rendszer automatikusan hozzárendeli (delegálja) a legjobb validátorhoz, de soha ne hagyja el pénztárcáját. Mindig teljes ellenőrzése alatt áll, és bármikor hozzáférhet eszközeihez.
 


A STREAKK megbízható érvényesítők hálózatával rendelkezik, amelyek mindegyike egyetlen pénztárcába van integrálva.


Az érvényesítők ellenőrzik a hálózati tranzakciókat, és cserébe hálózati díjakat keresnek. A Streakk Integrated Node Cluster (INC) a világ legfejlettebb csomóponti infrastruktúrája.

csomópontok

 
A STREAKK regisztrált ügyfelei saját csomópontok formájában vehetnek részt a csomóponti infrastruktúrában. A csomópontokat 100 és 200 000 dollár között kínálják 3 különböző csomóponti kategóriában.


Ahhoz, hogy csomópontokat vásárolhasson, először regisztrálnia kell a STREAKK-nél. Ezután létrehozhat egy USDT (Tether) letéti címet a STREAKK háttérirodában, átviheti az USDT-t a háttérirodába, és felhasználhatja egy vagy több csomópont megvásárlására. Tipp: Vásároljon csomópontokat, növelje a tét jutalmait, ingyenes STKK tokeneket és 2% heti készpénzt kap! 
A csomópontok vásárlása 3 bevételi forrást nyit meg

1. Magasabb tétű jutalmak
A csomópontok megvásárlásával a STREAKK pénztárca alkalmazásban a tét jutalma 2%, 5% vagy akár 8%-kal nő (csomóponttól függően) 7 év alatt.


A háttérirodában generálható rejtélyes azonosító [Cryptic-ID] összekapcsolja a háttérirodát/csomópontot a STREAKK pénztárca alkalmazással.
 

2. Ingyenes STKK tokenek
A megvásárolt csomópontok értékű STKK tokenjeit a háttérirodában foglaljuk le. Ezek kezdetben 100 hétig blokkolva maradnak, és várják az STKK előrelátható tűzijátékát. Ezt követően szabadon rendelkezhet vele.

3. Heti 2% pénzforgalom
100 hetes időszak alatt heti 2% pénzáramlást kap vissza a megvásárolt csomópontok értékéből. A visszatérítést naponta jóváírják a háttérirodában. Ez összesen a vételár értékének kétszeresének felel meg, és bármikor kifizethető (kifizetett összeg: min. 50 USD).
A készpénzforgalom segítségével további csomópontokat vásárolhat, vagy elküldheti a STREAKK pénztárcájába, és begyűjtheti a megnövekedett tétjutalmakat (összetett kamathatás).A társult program

.... és ha beszél másoknak a STREAKK fantasztikus lehetőségeiről, további bónuszokat kap, ha a többi résztvevő csomópontot vásárol.


• Az Unilevel tervből 56%-ot fizetnek ki 15 szinten. Minden közvetlen ajánlása további szintet nyit meg az Ön számára.


• Az „Rank Royalty Bonus”-et (összesen 4 millió dollár) négy havi részletben fizetik ki, minden egyes karrierszint elérésekor (összesített csapatlétszám). Szint elérése esetén a forgalom nem törlődik, hanem időkorlát nélkül tovább halmozódik. Minden szakasz esetében az adott ranghoz tartozó kvalifikációs volumen maximum 40%-át veszik figyelembe a vonatkozó halmozott csapatvolumen meghatározásához.


• A harmadik bónusz a „Global Lifetime Pool”. Ezzel a bónusszal a STREAKK lehetővé teszi az aktív partnerek számára, hogy részt vegyenek a vállalat teljes havi értékesítésében. A teljes értékesítés 10%-át havonta biztosítják. A saját alsóvonaluk által generált havi forgalomtól függően a minősített partnerek [Shares] részesedést kapnak ebben a poolban.Az affiliate programból származó bónuszokat közvetlenül az USDT-ben (Tether) foglalják le a háttérirodában. USDT számlaegyenlegét minden nap átviheti egy másik USDT pénztárcába, vagy vásárolhat több csomópontot, vagy elküldheti a STREAKK pénztárcájába, és begyűjtheti a megnövekedett tétjutalmakat (összetett kamathatás). A minimális kifizetési összeg 50 USD.

STREAKK (STKK) - tapasztalatok: heti 2% cash flow - értékelés és áttekintés. - A kriptovaluták nem csak tétlenül ülhetnek a pénztárcádban, hanem neked is működniük kell. Növelje titkosításait anélkül, hogy feladná privát kulcsait. Itt találsz értékelést, tapasztalatokat és véleményt. Az üzlet jó hírű és legális. A be- és kifizetés bármikor lehetséges.


Streakk -magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

Események és promóciók


STREAKK

Események és promóciók
 

„Power CashBack” promóció
  elkészült 
2023.03.15 - 2023.03.20

Suki Londonban
  jegyeket rendelni 
04.08.2023

Streakk Convention Frankfurtban
  jegyeket rendelni 
04.01.2023

Suki Salzburgban
  jegyeket rendelni 
29.03.2023

Suki Párizsban
  elkészült 
19.03.2023

„Championship” promóció
  elkészült 
2023.11.02 - 2023.10.03


STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :A meglévő üzleti lehetőségek ideális kiegészítője a kriptobiznisz. Tapasztalatok, helyszíni jelentések, oktatóanyag és áttekintés egy zseniális üzleti modellről. - Áttekintés, tapasztalat, információ és fogyasztói teszt. Itt engedélyezhető a decentralizált befektetés. Regisztráljon ingyenesen, és töltse le az alkalmazást közvetlenül az irányítópultról. : STREAKK (STKK) - tapasztalatok: heti 2% cash flow - értékelés és áttekintés. !


magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian, Mennyire komoly az egész a STREAKK-nél? Tapasztalatok, értékelések, tesztek, áttekintések és információk erről a kriptoprojektről (bejegyzés, pénztárca, csomópontok).