bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) - Csomópontok vásárlása (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). A költségek, az árak, a profit és milyen megtérülés? Staking and Participation in Krypto - Hetente 2% készpénzt kap körülbelül 2 éven keresztül! Napi visszatérés a háttérirodába 100 héten keresztül. Ez összességében a vételár kétszeresének felel meg - streakk.io (STKK)


vietnami, ukrán, török, thai, szlovén, szlovák, szerb, svéd, spanyol, román, portugál, orosz, olasz, norvég, német, magyar, lengyel, kínai, japán, horvát, holland, hindi, görög, francia, finn, dán, cseh, bosnyák, bolgár, belorusz, angol, albán,
A következő csomópontok állnak rendelkezésre: Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro. Már 100 dollártól vásárolhat csomópontokat.: A csomópontok kifizetése USDT-ben (TRC20) történik. 100 és 200 000 dollár közötti csomópontok vásárolhatók meg. A ROI ekkor körülbelül 1 év a 2%-os cash flow miatt. Wallet, Staking, Token Magyarországon, Hungary
magyar, Hungarian - Magyarország,
Főoldal - STREAKK (STKK) - Csomópontok vásárlása (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). A költségek, az árak, a profit és milyen megtérülés? STREAKK nyitóoldal - STREAKK (STKK) - Csomópontok vásárlása (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). A költségek, az árak, a profit és milyen megtérülés?
Website Tracking


+++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben   +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben    +++   CSOMÓPONTOK VÁSÁRLÁSA = 200% pénzvisszafizetés + ingyenes STKK tokenek + megnövelt tétjutalmak az Streakk Walletben   USDT-számla alapozása / csomópontok vásárlása

A csomópontok megvásárlásával Ön részt vesz a STREAKK csomóponti infrastruktúrájában, és egyszerre három bevételi forrást generál. Többek között akár 8%-kal növelheti a tét jutalmait a Wallet alkalmazásban. Csak egy 100 dolláros csomópont megvásárlása 2%-kal magasabb tétjutalmat kap.

Bevételi források:

 • A STREAKK pénztárca alkalmazás tétbevételi jutalma 2%-kal, 5%-kal vagy akár 8%-kal is nő (a csomópont kategóriájától függően).
 • Ingyenes STKK tokeneket kap a megvásárolt csomópontok értékében! Ezek kezdetben 100 hétig blokkolva maradnak (az STKK token robbanásszerű ára nem kizárt!). Ezután szabadon rendelkezhet a tokenekkel.
 • A megvásárolt csomópontok értékéből heti 2% pénzforgalmat kap 100 hét alatt (napi fizetés). Ez összesen a vételár kétszeresének felel meg, és bármikor kifizethető.
Jelenleg a következő csomópontkategóriák állnak rendelkezésre:Az egyes csomópontkategóriákon belül különböző összegekkel vehet részt.

Shared Node
2%-os növekedés a tét jutalmakban
STREAKK - Shared Nodes - 2%
STREAKK - Shared Nodes - 2%
Dedicated Node
5%-os növekedés a tét jutalmakban
STREAKK - Dedicated Nodes - 5%
STREAKK - Dedicated Nodes - 5%
Dedicated Node Pro
8%-os növekedés a tét jutalmakban
STREAKK - Dedicated Nodes Pro - 8%
STREAKK - Dedicated Nodes Pro - 8%

Vásárolhat egy vagy több csomópontot. Egy csomópont 7 évig érvényes. A további tétjutalmakat a készlet jelenleg legdrágább csomópontjára számítjuk ki.

A back office és a pénztárca összekapcsolása: Mielőtt kriptovalutákat delegálna a STREAKK pénztárcájára, egyszer meg kell adnia személyes titkos azonosítóját [Cryptic-ID]. A rejtélyes azonosítót előzetesen előállíthatja a háttérirodában. Ez az azonosító összekapcsolja a háttérirodát a pénztárcával. Miután létrejött a kapcsolat, azt utólag nem lehet megváltoztatni!Töltse fel az USDT-számlát

A csomópontok kifizetése USDT-ben történik. Ahhoz, hogy csomópontokat vásárolhasson, elegendő [Available eUSD] jóváírásnak kell rendelkezésre állnia a háttérirodában. • Elérhető USDT [Available eUSD] (betétszámla és kifizetési számla)
  Számla csomópontok vásárlására vagy a marketingtervből származó bónusz kifizetésekből származó jóváírások kifizetésére.
 • Rendelkezésre álló STKK [Available STKK] (fizetési számla)
  A csomóponti vásárlásokból származó napi cash flow (heti 2% 100 héten keresztül) ezen a számlán kerül elszámolásra. Kifizetéskor az USD összeget STKK-ban fizetik ki az aktuális árfolyamon. Ezért címzettként STKK címet kell megadni. Ehhez adja meg Streakk pénztárcájának STKK befizetési címét. Az STKK tokeneket az Streakk pénztárcán belül, például USDT-re válthatja.
 • Letiltott STKK-tokenek [STKK staked]
  Csomópontok vásárlásakor ingyenes STKK tokeneket kap a vásárolt csomópontok értékében, amelyek 100 hétig blokkolva vannak. Ebben a fiókban látni fogja ezeket a tokeneket.

Az összeg feltöltéséhez először USDT befizetési címre van szüksége. USDT befizetés lehetséges a Tron hálózaton (TRC20), valamint a Binance BNB Smart Chain-jén (BEP/BSC) keresztül. Ezeket a letéti címeket a háttérirodában generálhatja. Ezek az Ön személyes, állandó letéti címei a STREAKK-nél lévő USDT-számlájához [Available eUSD]. • Válassza a „Csomópont-infrastruktúra” [Node Infra] elemet a menüből
 • Kattintson az „eUSD betöltése” elemre [Load eUSD]
 • Megnyílik egy új képernyő. Ezután kattintson annak a hálózatnak a gombjára, amelyről letéti címet szeretne generálni ( [USDT - TRC20] vagy [USDT - BEP/BSC]
Megjelenik az Ön személyes állandó letéti címe a [Available eUSD] USDT-számlához.Példa USDT - TRC20 esetén: Mostantól átutalhatja a csomóponti vásárlások USDT összegét erre a címre.

Fontos jegyzet: Csak a megfelelő hálózatra és címre küldjön USDT-t. Ha rossz címre vagy hálózatra küldi az USDT-t, az eszközei elvesztéséhez vezethet. NE küldjön USDT-t az Ethereum ERC20 hálózatán keresztül!Csomópont vásárlása

Ha elegendő fedezet van a [Available eUSD] USDT-számlán, most már használhatja csomópontok vásárlására. • Válassza a „Csomópont-infrastruktúra” [Node Infra] elemet a menüből
 • Kattintson a „Csomópontok vásárlása” gombra [Buy Node]
 • Nyissa meg a lehetséges összegek kiválasztását a kiválasztott csomópontkategóriához
 • Válassza ki a befektetni kívánt összeget (ebben a példában ez egy dedikált csomópont és 10 000 USD)
 • Kattintson a „Vásárlás most” gombra [BUY NOW]
 • Csomópontokat vásárolhat saját magának [MYSELF] vagy partnereinek az alsó vonalon [DOWNLINE].
  Az alsó vonal csomópontjainak vásárlásakor meg kell adni annak a partnernek az e-mail címét, akinek a csomópontot delegálni kívánja.
Még hiányzik a vásárlás visszaigazolása:Ehhez kattintson a "Vásárlás megerősítése" [CONFIRM PURCHASE] gombra a felugró ablakban, és a csomópont vásárlása befejeződik.


Tutorial: Buy Node Infra for Downline

Tutorial: Buy Node Infra for Downline

STREAKK (STKK) - Csomópontok vásárlása (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). A költségek, az árak, a profit és milyen megtérülés? - Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro ára: Az egyes csomópontokhoz eltérő árak vonatkoznak. 100 dollártól egészen 200 000 dollárig.


Streakk -magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
Albanian, english, belarusian, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Dutch, Croatian, Japanese, Chinese, Polish, Hungarian, German, Norwegian, Italian, Russian, Portuguese, romanian, spanish, Swedish, Serbian, Slovak, Slovenian, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :A ROI 50 hét. Ettől kezdve a következő 50 héten belül nyereségként kapja vissza a vételárat.Fantasztikus befektetés nagyon magas megtérüléssel. - Kiegészítő bevételként csomópont vásárlásakor a megvásárolt csomópontok értékű STKK tokenek a háttérirodájába kerülnek. A megvásárolt csomópontok értékéből heti 2% cash flow-t kap. : STREAKK (STKK) - Csomópontok vásárlása (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). A költségek, az árak, a profit és milyen megtérülés? !


magyar, Hungarian - Hungary, Magyarországon, Hungary
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Slovenian, Slovak, Serbian, Swedish, spanish, romanian, Portuguese, Russian, Italian, Norwegian, German, Hungarian, Polish, Chinese, Japanese, Croatian, Dutch, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, belarusian, english, Albanian, A STREAKK ingyenes STKK tokeneket ad a megvásárolt csomópont értékében. Ezek a tokenek 100 hétig blokkolva maradnak.