bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) Pagina de destinație / site web / pâlnie de vânzări în 32 de limbi și material de marketing pentru a sprijini dezvoltarea echipei internaționale Staking, Trading and Participation in Krypto - O pagină de destinație pe Internet oferă utilizatorului exact informațiile pe care le căuta. Site-ul web este disponibil în mai multe limbi pentru afaceri internaționale. - earn.world (Trading Infra, KI-Trading, AI-Trading)


vietnameză, ucrainean, turc, tailandez, suedez, spaniol, sloven, slovac, sârb, rus, român, portughez, polonez, olandez, norvegian, maghiar, japonez, italian, hindi, grec, german, franceză, finlandeză, englez, danez, croat, chinez, ceh, bulgar, bosniac, Belarus, albanez,
Un site web crește interesul pentru informații sau pentru un produs. Pagina de destinație personală permite utilizatorului să obțină informațiile corecte cu puțin efort.: Scopul principal al unei pagini de destinație este de a satisface nevoile clientului și de a genera sau întări un impuls de a acționa și de a atrage clientul să interacționeze cu un site web. Trading-Bot, Wallet, Staking, Token România, Romania
român, romanian - România,
Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Hundefutter Direktvertrieb

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Nahrungsergaenzung Kaufen


Acasă - STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) Pagina de destinație / site web / pâlnie de vânzări în 32 de limbi și material de marketing pentru a sprijini dezvoltarea echipei internaționale Pagina de destinație STREAKK - STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) Pagina de destinație / site web / pâlnie de vânzări în 32 de limbi și material de marketing pentru a sprijini dezvoltarea echipei internaționale
Website Tracking

Configurați pagina de destinație EARN.WORLD

Vă oferim o pagină de destinație personalizată (http://USERNAME.streakker.com) în 32 de limbi, cu link-urile dvs. de invitație EARN.WORLD și datele dvs., precum și cu alte materiale de marketing. (USERNAME poate fi ales liber)
Taxa de configurare unică este: 69.00 euro (TVA inclus) . Nu există alte costuri.


Prezentare generală a site-ului web/paginii de destinație EARN.WORLD
1. ZONA PUBLICA (Se deschide automat în limba browserului prospectului)


Prezentare generală
 • Totul despre Earn.World într-o formă clară
Super portofel 3 în 1
 • Mai multe informații despre miza, tranzacționarea AI și Trading Infras
Tutoriale
 • Tutoriale (videoclipuri și instrucțiuni pas cu pas) despre cum să utilizați back office-ul și portofelul, explicații despre serviciul Shifter și o secțiune detaliată cu întrebări frecvente.
Videoclipuri
 • Videoclipuri curente de prezentări, stimulente, concursuri, evenimente cu posibilitatea de a genera link-uri video personalizate și pagini de destinație personalizate pentru videoclipurile individuale
EARN.WORLD
 • Informații despre Earn World: Companie, Suki Chen și echipa, birouri, link-uri și prezentarea afacerii
 
2. ZONA INTERNĂ (acces cu nume de utilizator și parolă sub elementul de meniu „Pagină de destinație”)


Schimbă setările
 • Modificarea și completarea datelor cu caracter personal (inclusiv link-uri personale de rețele sociale).
 • Opțiune de a configura contactul prin chat direct pe WhatsApp și/sau Telegram.
 • și un număr de linie telefonică
 • Statistici de trafic live și contor de accesări ale site-ului.
Marketing
 • Șabloane de cărți de vizită gata de imprimat
 • Banner
 • Linkuri către canale Telegram și seminarii web live
Instruire
 • Înregistrări ale atelierelor, webinarilor și cursurilor de formare. (Toate înregistrările pot fi trimise în formă personalizată.)


2. ZONA INTERNĂ (acces cu nume de utilizator și parolă sub elementul de meniu „Pagină de destinație”)


Schimbă setările
 • Modificarea și completarea datelor cu caracter personal (inclusiv link-uri personale de rețele sociale).
 • Opțiune de a configura contactul prin chat direct pe WhatsApp și/sau Telegram.
 • și un număr de linie telefonică
 • Statistici de trafic live și contor de accesări ale site-ului.
Marketing
 • Șabloane de cărți de vizită gata de imprimat
 • Banner
 • Linkuri către canale Telegram și seminarii web live
Instruire
 • Înregistrări ale atelierelor, webinarilor și cursurilor de formare. (Toate înregistrările pot fi trimise în formă personalizată.)

  Exemplu de pagină de destinație  UN ORDINTaxa de configurare unică este: 69.00 euro (TVA inclus)
.Nu există alte costuri. Pur și simplu completați formularul, trimiteți-l și apoi descărcați factura ca fișier PDF (nu va mai fi trimisă nicio altă factură!)Introduceți linkul de pe pagina de înregistrare la EARN.WORLD.
Doar intrați în partea personalizată de la sfârșitul linkului!
Pagina ta de înregistrare la EARN.WORLD
https://web.earn.world/auth/signup/ /

Alege un nume de utilizator.
Numele de utilizator face, de asemenea, parte din pagina dvs. de destinație (http://USERNAME.streakker.com).

Nume de utilizator *
E-mail *


Adresa de facturare:

Companie

Prenume *
Nume *
Rutier *
Cod poștal *
Oraș *
Țară *
Telefon *

Vă rugăm să rețineți:  După trimiterea formularului, puteți descărca factura cu informațiile de plată în format PDF. Acest lucru poate dura câteva secunde. Nu se va trimite nicio factură suplimentară!
*) Aceste câmpuri trebuie completate.Suma facturii poate fi plătită prin transfer bancar sau prin PayPal. Vă rugăm să vă asigurați că indicați numărul facturii, altfel nu putem aloca suma!
După primirea plății, site-ul este configurat și cumpărătorul primește un email cu datele sale de acces în zona internă. Informăm prin e-mail, imediat ce puteți utiliza site-ul.
IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Telefon: +49 15782248200
E-mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2

STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) Pagina de destinație / site web / pâlnie de vânzări în 32 de limbi și material de marketing pentru a sprijini dezvoltarea echipei internaționale - O pagină de destinație este adaptată exact grupului țintă și este utilizată în scopuri de marketing.


Earn World -român, romanian - Romania, România, Romania
Albanian, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, Chinese, Croatian, danish, english, Finnish, French, German, Greek, hindi, Italian, Japanese, Hungarian, Norwegian, Dutch, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

EARNWORLD, We earn from (earn.world, Super Wallet, Earn World) :Operatorii de site-uri web pot genera cu ușurință contacte cu clienții (clienți potențiali) cu ajutorul paginilor de destinație. Site-ul web personalizat este proiectat clar și intenționat. - Scopul la proiectarea paginii noastre de destinație a fost acela de a crea conținut cu valoare adăugată. Toate procesele și caracteristicile sunt explicate pas cu pas pe site-ul web personal folosind capturi de ecran. : STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) Pagina de destinație / site web / pâlnie de vânzări în 32 de limbi și material de marketing pentru a sprijini dezvoltarea echipei internaționale !


român, romanian - Romania, România, Romania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Dutch, Norwegian, Hungarian, Japanese, Italian, hindi, Greek, German, French, Finnish, english, danish, Croatian, Chinese, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, Albanian, STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) Asistență în vânzări și generare de clienți potențiali simplificate. Site web personalizat / pagină de destinație / pâlnie de vânzări cu instrucțiuni pas cu pas în 32 de limbi.