bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) - përvoja: flukse parash javore 2% - vlerësim dhe rishikim. Staking and Participation in Krypto - Rishikimi, vlerësimi, testimi dhe përvoja për këtë biznes të mrekullueshëm të kriptomonedhës. Udhëzime për hyrje dhe regjistrim. Dëshmi nga përdoruesit e tjerë me këtë kompani - streakk.io (STKK)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Përvojë me portofolin e decentralizuar të kriptove në fushën e aksioneve. Investitorit i ofrohen disa mënyra për të fituar para nga kriptovalutat. Ju mund të fitoni para dhe të gjeneroni të ardhura pasive nga 100 dollarë.: Për momentin mund të futni kriptovalutat më të zakonshme në folenë e decentralizuar. Rishikim, raport në terren, tutorial dhe vlerësime për biznesin në këtë treg miliardë dollarësh duke blerë nyje. Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - STREAKK (STKK) - përvoja: flukse parash javore 2% - vlerësim dhe rishikim. Faqja e uljes STREAKK - STREAKK (STKK) - përvoja: flukse parash javore 2% - vlerësim dhe rishikim.
Website Tracking


+++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   


STREAKK

Lëshoni potencialin e kriptove tuaja

Merrni 2% fluks parash çdo javë!

Mos lejoni që kriptomat tuaja të qëndrojnë në portofolin tuaj, lërini të punojnë për ju!Prezantimi i biznesit
Prezantimi i biznesit

Çfarë bën STREAKK dhe si mund të fitoj para me të?01   Portofoli i decentralizuar i basteve

Shkarkoni portofolin STREAKK

Mund ta shkarkoni portofolin STREAKK nga Google Play ose App Store
Pasi të keni transferuar asetet në aplikacionin e portofolit, mund të filloni të vendosni (të fitoni interes) në kriptovalutat tuaja.


Për të qenë në gjendje të përdorni staking në aplikacionin e portofolit, ju nevojitet një i ashtuquajtur ID i fshehtë [Cryptic-ID]. Regjistrohuni së pari me STREAKK.Më pas mund të gjeneroni ID-në tuaj të fshehtë personale [Cryptic-ID] në zyrën e pasme. ID-ja e fshehtë është lidhja midis llogarisë tuaj STREAKK dhe aplikacionit të portofolit STREAKK.
Në aplikacionin e portofolit, tani mund ta përdorni këtë ID për t'i deleguar aktivet tuaja në aksione dhe për të fituar shpërblimet e aksioneve të specifikuara më sipër. Shpërblimet e aksioneve llogariten në ritmin e një jave të plotë,
 
Çfarë është e veçantë në lidhje me APP-në e portofolit STREAKK?

  • Portofoli është i decentralizuar dhe plotësisht i sigurt (Audituar nga Certik). [Certik]

  • Për vendosjen e basteve ju nuk hyni në një angazhim kohor për një periudhë më të gjatë kohore. Vetëm ju e dini çelësin privat, i cili siguron që ju të mund të përdorni kriptomat tuaja në çdo kohë.

  • Portofoli është i decentralizuar dhe plotësisht i sigurt (Audituar nga Certik). [Certik]

  • Për vendosjen e basteve ju nuk hyni në një angazhim kohor për një periudhë më të gjatë kohore. Vetëm ju e dini çelësin privat, i cili siguron që ju të mund të përdorni kriptomat tuaja në çdo kohë.

Dëshironi më shumë? Duke blerë nyje në zyrën e pasme të llogarisë suaj, shpërblimet tuaja të aksioneve rriten deri në 8% (në varësi të nyjës). Mund të gjeni më shumë rreth nyjeve, infrastrukturës së nyjeve dhe mundësive të tjera të të ardhurave me nyjet më poshtë në këtë faqe.


 Këshillë: Bleni nyjet dhe rrisni shpërblimet e basteve! 
02   Blockchain 3.0 dhe STKK token


Blockchain 3.0

Një blockchain ultra i shpejtë po programohet nga STREAKK. Kostot e transaksionit janë vetëm 0,0001 dollarë për transaksion (pavarësisht vëllimit) dhe më shumë se 100,000 transaksione mund të përpunohen në sekondë. Nisja është planifikuar për tremujorin e tretë të 2024.


Për shkak të shpejtësisë dhe kostove jashtëzakonisht të ulëta, ky “game changer” është më se interesant për gjithçka që ka të bëjë me financat. Kjo vlen edhe për vendet që kërkojnë një blockchain të tillë për funksionimin e monedhave të tyre shtetërore.

 


Shenja STKK

Për të gjitha këto transaksione, monedha e vetë kompanisë (STKK) më pas kërkohet të paguajë tarifat. Kjo do të thotë. të gjithë ata që përdorin blockchain kanë nevojë për këtë monedhë.
Shenja (pas fillimit të blockchain, token konvertohet 1:1 në monedhë) u emetua në një sasi prej 100 milion. Si rezultat i riblerjes dhe djegies së STREAKK, numri i argumenteve të disponueshëm tashmë është reduktuar në rreth 9.4 milionë (që nga dhjetori 2022). Deri në momentin e lëshimit të blockchain, numri i argumenteve do të reduktohet në rreth 6 milionë.

 
Cila është pasoja?
Një kërkesë shumë e lartë plotëson një ofertë jashtëzakonisht të reduktuar!

Që kur filloi në mesin e 2022 me 0,10 dollarë, çmimi i STKK është rritur aktualisht në rreth 150 dollarë (që nga marsi 2023). [Historia e çmimeve në CoinMarketCap]
Shenja aktualisht mund të shkëmbehet brenda portofolit Streakk në p.sh. USDT.
Cila është pasoja?
Një kërkesë shumë e lartë plotëson një ofertë jashtëzakonisht të reduktuar!

Që kur filloi në mesin e 2022 me 0,10 dollarë, çmimi i STKK është rritur aktualisht në rreth 150 dollarë (që nga marsi 2023). [Historia e çmimeve në CoinMarketCap]
Shenja aktualisht mund të shkëmbehet brenda portofolit Streakk në p.sh. USDT.


 Këshillë: Blini nyje, rrisni shpërblimet e aksioneve dhe merrni argumente STKK falas! 
03   Grupi i Nyjeve të Integruara (INC) / Nyjet

Grup i integruar i nyjeve (INC)

Angazhimi me ofruesit e centralizuar mbart një rrezik më të lartë për të rënë pre e hakerëve. Zgjidhja e Streakk është "Integrated Node Cluster" (INC).

Në STREAKK, aksioni është i decentralizuar, pa kujdestari (Non Custodial Staking) dhe pa një angazhim kohor. Teknologjia pas portofolit STREAKK është unike dhe e avancuar mirë. Këto janë të ashtuquajturat grupime të nyjeve të integruara [Integrated Node Cluster - INC].Kriptovalutat tuaja i caktohen (delegohen) automatikisht verifikuesit më të mirë, por kurrë mos e lini portofolin tuaj. Ju keni gjithmonë kontroll të plotë dhe mund t'i qaseni aseteve tuaja në çdo kohë.
 


STREAKK ka një rrjet vërtetuesish të besuar, të gjithë të integruar në një portofol të vetëm.


Vlerësuesit verifikojnë transaksionet e rrjetit dhe fitojnë tarifa rrjeti në këmbim. Grupi i nyjeve të integruara të Streakk (INC) është infrastruktura më e përparuar e nyjeve në botë.

nyjet

 
Klientët e regjistruar të STREAKK mund të marrin pjesë në infrastrukturën e nyjeve në formën e nyjeve të tyre. Nyjet ofrohen nga 100 dollarë deri në 200,000 dollarë në 3 kategori të ndryshme nyjesh.


Për të qenë në gjendje të blini nyje, së pari duhet të regjistroheni në STREAKK. Më pas mund të gjeneroni një adresë depozite USDT (Tether) në zyrën e pasme të STREAKK, të transferoni USDT në zyrën e pasme dhe ta përdorni për të blerë një ose më shumë nyje. Këshillë: Blini nyje, rrisni shpërblimet e aksioneve, merrni argumente STKK falas dhe 2% fluks parash javor në krye! 
Blerja e nyjeve hap 3 rrjedha të të ardhurave

1. Shpërblime më të larta
Me blerjen e nyjeve, shpërblimet e aksioneve në aplikacionin e portofolit STREAKK rriten me 2%, 5% apo edhe 8% (në varësi të nyjes), për një periudhë 7-vjeçare.


ID-ja e fshehtë [Cryptic-ID] që mund të gjenerohet në zyrën e pasme lidh zyrën/nyjen e pasme me aplikacionin e portofolit STREAKK.
 

2. Shenja falas STKK
Shenjat STKK me vlerë nyjet e blera do të rezervohen në zyrën tuaj të pasme. Këto fillimisht mbeten të bllokuara për 100 javë dhe presin me padurim fishekzjarrët e kursit të parashikuar të STKK-së. Pas kësaj ju jeni të lirë ta asgjësoni atë.

3. Rrjedha javore 2% e parasë
Gjatë një periudhe prej 100 javësh, ju do të merrni 2% kthim javor të parasë nga vlera e nyjeve të blera. Kthimi kreditohet çdo ditë në zyrën e pasme. Në total, kjo korrespondon me dyfishin e vlerës së çmimit të blerjes dhe mund të paguhet në çdo kohë (shuma e paguar: min. 50 dollarë).
Ju gjithashtu mund të përdorni fluksin e parave për të blerë më shumë nyje ose për t'i dërguar ato në portofolin tuaj STREAKK dhe për të mbledhur shpërblimet e shtuara të aksioneve (efekti i interesit të përbërë).Programi i filialeve

.... dhe nëse flisni me të tjerët për mundësitë fantastike të STREAKK, do të merrni bonuse shtesë për blerjen e nyjeve nga pjesëmarrësit e tjerë.


• Nga plani Unilevel, 56% paguhet në 15 nivele. Secili prej rekomandimeve tuaja të drejtpërdrejta hap një nivel tjetër për ju.


• Rank Royalty Bonus (gjithsej 4 milionë dollarë) paguhet në katër këste mujore sa herë që arrihet një nivel karriere (vëllimi total i akumuluar i ekipit). Nëse arrihet një nivel, qarkullimi nuk fshihet, por vazhdon të grumbullohet pa afat. Për çdo ndeshje, maksimumi 40% e volumit kualifikues të rangut përkatës merret parasysh për të përcaktuar vëllimin e grumbulluar përkatës të ekipit.


• Bonusi i tretë është "Global Lifetime Pool". Me këtë bonus, STREAKK lejon partnerët aktivë të marrin pjesë në shitjet totale mujore të kompanisë. Ofrohet një grup mujor prej 10% të shitjeve totale. Në varësi të xhiros mujore të krijuar nga linja e tyre downline, partnerët e kualifikuar marrin aksione [Shares] në këtë grup.Bonuset nga programi i filialeve rezervohen direkt në USDT (Tether) në zyrën tuaj të pasme. Ju mund të transferoni gjendjen e llogarisë tuaj USDT në një portofol tjetër USDT çdo ditë, ose mund të blini më shumë nyje ose t'i dërgoni në portofolin tuaj STREAKK dhe të mblidhni shpërblimet e shtuara të aksioneve (efekti i interesit të përbërë). Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë.

STREAKK (STKK) - përvoja: flukse parash javore 2% - vlerësim dhe rishikim. - Kriptomonedhat nuk duhet thjesht të qëndrojnë boshe në portofolin tuaj, ato duhet të punojnë për ju. Rritni kriptomat tuaja pa hequr dorë nga çelësat tuaj privatë. Këtu do të gjeni një vlerësim, përvoja dhe një përmbledhje. Biznesi është me reputacion dhe i ligjshëm. Depozitat dhe tërheqjet janë të mundshme në çdo kohë.


Streakk -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

Ngjarje dhe promovime


STREAKK

Ngjarje dhe promovime
 

Promovimi "Power CashBack".
  përfunduar 
15.03.2023 - 20.03.2023

Suki në Londër
  porositni bileta 
04.08.2023

Streakk Convention në Frankfurt
  porositni bileta 
04.01.2023

Suki në Salzburg
  porositni bileta 
29.03.2023

Suki në Paris
  përfunduar 
19.03.2023

Promovimi "Championship".
  përfunduar 
02/11/2023 - 03/10/2023


STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Një shtesë ideale për mundësitë ekzistuese të biznesit është biznesi i kriptove. Përvoja, raporte në terren, tutorial dhe rishikim rreth një modeli të zgjuar biznesi. - Një rishikim, përvojë, informacion dhe test konsumatori. Këtu mundësohet aksioni i decentralizuar. Regjistrohuni falas dhe shkarkoni aplikacionin direkt nga paneli i kontrollit. : STREAKK (STKK) - përvoja: flukse parash javore 2% - vlerësim dhe rishikim. !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Sa serioze është e gjithë kjo në STREAKK? Përvojat, vlerësimi, testimi, rishikimi dhe informacioni rreth këtij projekti kripto (staking, portofol, nyje).