bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) - Blerja e nyjeve (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). Kostot, çmimet, fitimi dhe çfarë kthimi? Staking and Participation in Krypto - Merrni 2% fluks parash çdo javë për një periudhë rreth 2 vjet! Kthimi ditor në zyrën tuaj të pasme gjatë një periudhe prej 100 javësh. Në total, kjo korrespondon me një kthim prej dyfishi të çmimit të blerjes - streakk.io (STKK)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Ofrohen nyjet e mëposhtme: Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro. Ju mund të blini nyje nga 100 dollarë.: Nyjet paguhen në USDT (TRC20). Ka nyje me çmim nga $100 në $200000 në dispozicion për blerje. ROI është atëherë rreth 1 vit për shkak të fluksit të parasë prej 2%. Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - STREAKK (STKK) - Blerja e nyjeve (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). Kostot, çmimet, fitimi dhe çfarë kthimi? Faqja e uljes STREAKK - STREAKK (STKK) - Blerja e nyjeve (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). Kostot, çmimet, fitimi dhe çfarë kthimi?
Website Tracking


+++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk  +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk  Fondoni llogarinë USDT / Blini nyjet

Duke blerë nyje, ju merrni pjesë në infrastrukturën e nyjeve të STREAKK dhe gjeneroni tre rrjedha të ardhurash në të njëjtën kohë. Ndër të tjera, ju rritni shpërblimet tuaja të aksioneve në aplikacionin e portofolit deri në 8%. Thjesht blerja e një nyje prej 100 dollarësh do t'ju japë 2% shpërblime më të larta.

Rrjedhat e të ardhurave:

 • Shpërblimet e vendosjes së aplikacionit të portofolit STREAKK rriten me 2%, 5% apo edhe 8% (në varësi të kategorisë së nyjeve).
 • Ju merrni shenja STKK falas me vlerë nyjet e blera! Këto fillimisht mbeten të bllokuara për 100 javë (çmimet shpërthyese për simbolin STKK nuk përjashtohen!). Më pas mund t'i hidhni lirisht argumentet.
 • Nga vlera e nyjeve të blera, ju do të merrni 2% fluks javor parash në një periudhë prej 100 javësh (pagesë ditore). Në total, kjo korrespondon me dyfishin e vlerës së çmimit të blerjes dhe mund të paguhet në çdo kohë.
Aktualisht ofrohen kategoritë e mëposhtme të nyjeve:Ju mund të merrni pjesë me shuma të ndryshme brenda çdo kategorie të nyjeve.

Shared Node
2% rritje në shpërblimet e basteve
STREAKK - Shared Nodes - 2%
STREAKK - Shared Nodes - 2%
Dedicated Node
Rritje 5% në shpërblimet e aksioneve
STREAKK - Dedicated Nodes - 5%
STREAKK - Dedicated Nodes - 5%
Dedicated Node Pro
8% rritje në shpërblimet e basteve
STREAKK - Dedicated Nodes Pro - 8%
STREAKK - Dedicated Nodes Pro - 8%

Ju mund të blini një ose më shumë nyje. Një nyje është e vlefshme për një periudhë 7-vjeçare. Shpërblimet shtesë të aksioneve llogariten për nyjen aktualisht më të shtrenjtë në inventarin tuaj.

Lidhja e zyrës së pasme dhe portofolit: Përpara se të delegoni kriptovalutat në aksionet e portofolit tuaj STREAKK, duhet të futni një herë ID-në tuaj të fshehtë personale [Cryptic-ID]. Ju mund të gjeneroni ID-në e fshehtë paraprakisht në zyrën e pasme. Kjo ID lidh zyrën e pasme me portofolin. Pasi të jetë krijuar një lidhje, ajo nuk mund të ndryshohet më pas!Mbushni llogarinë USDT

Nyjet paguhen në USDT. Për të qenë në gjendje të blini nyje, krediti i mjaftueshëm [Available eUSD] duhet të jetë i disponueshëm në zyrën e pasme. • Ofrohet USDT [Available eUSD] (llogaria e depozitës dhe llogaria e tërheqjes)
  Llogari për blerjen e nyjeve ose pagesën e kredisë që rezulton nga pagesat e bonusit nga plani i marketingut.
 • E disponueshme STKK [Available STKK] (llogaria e pagesës)
  Fluksi ditor i parasë (2% javore mbi 100 javë) që rezulton nga blerjet e nyjeve regjistrohet në këtë llogari. Kur bëni një tërheqje, shuma në USD paguhet në STKK me kursin aktual të këmbimit. Prandaj, një adresë STKK duhet të specifikohet si marrës. Për ta bërë këtë, futni adresën e depozitës STKK të portofolit tuaj Streakk. Ju mund të shkëmbeni argumentet STKK brenda portofolit Streakk në p.sh. USDT.
 • Shenjat e bllokuara STKK [STKK staked]
  Kur blini nyje, ju merrni shenja STKK falas me vlerë nyjet e blera, të cilat janë të bllokuara për 100 javë. Në këtë llogari do t'i shihni këto shenja.

Për të plotësuar fondet, së pari ju duhet një adresë depozite USDT. Një depozitë USDT është e mundur nëpërmjet rrjetit Tron (TRC20), si dhe përmes Zinxhirit Smart BNB të Binance (BEP/BSC). Ju mund t'i gjeneroni këto adresa depozitash në zyrën e pasme. Këto janë adresat tuaja personale, të përhershme të depozitave për llogarinë tuaj USDT [Available eUSD] në STREAKK. • Zgjidhni "Infrastruktura e Nyjeve" [Node Infra] nga menyja
 • Klikoni në "Ngarko eUSD" [Load eUSD]
 • Do të hapet një ekran i ri. Atje klikoni në butonin e rrjetit nga i cili dëshironi të gjeneroni një adresë depozite ( [USDT - TRC20] ose [USDT - BEP/BSC]
Do të shfaqet adresa juaj personale e përhershme e depozitës për llogarinë USDT [Available eUSD].Shembull për USDT - TRC20: Tani mund të transferoni shumën USDT për blerjet e nyjeve tuaja në këtë adresë.

SHËNIM i rëndësishëm: Dërgoni vetëm USDT në rrjetin dhe adresën e duhur. Dërgimi i USDT në adresë ose rrjet të gabuar mund të rezultojë në humbjen e aseteve tuaja. MOS dërgoni USDT përmes rrjetit ERC20 të Ethereum!Blej nyjen

Nëse ka fonde të mjaftueshme në llogarinë USDT [Available eUSD], tani mund ta përdorni për të blerë nyje. • Zgjidhni "Infrastruktura e Nyjeve" [Node Infra] nga menyja
 • Kliko "Bli nyje" [Buy Node]
 • Hapni përzgjedhjen e shumave të mundshme për kategorinë e nyjeve të zgjedhura
 • Zgjidhni shumën që dëshironi të investoni (në këtë shembull është një nyje e dedikuar dhe 10000 dollarë)
 • Klikoni butonin "Bli tani" [BUY NOW]
 • Mund të blini nyje për veten tuaj [MYSELF] ose gjithashtu për partnerët në linjën tuaj të poshtme [DOWNLINE].
  Kur blini nyje për linjën e poshtme, kërkohet adresa e emailit e partnerit të cilit do t'i delegohet nyja.
Mungon ende konfirmimi i blerjes:Për ta bërë këtë, klikoni në butonin "Konfirmo blerjen" [CONFIRM PURCHASE] në dritaren që shfaqet dhe blerja e nyjes do të përfundojë.


Tutorial: Buy Node Infra for Downline

Tutorial: Buy Node Infra for Downline

STREAKK (STKK) - Blerja e nyjeve (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). Kostot, çmimet, fitimi dhe çfarë kthimi? - Çmimi i Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro: Ekzistojnë çmime të ndryshme për nyjet individuale. Duke filluar nga 100 dollarë deri në 200,000 dollarë.


Streakk -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :ROI është 50 javë. Që atëherë, çmimin e blerjes do ta merrni si fitim brenda 50 javëve të ardhshme.Një investim fantastik me kthim shumë të lartë. - Si një të ardhur shtesë, kur blini një nyje, argumentet STKK me vlerë nyjet e blera do të rezervohen në zyrën tuaj të pasme. Ju merrni 2% fluks javor parash nga vlera e nyjeve të blera. : STREAKK (STKK) - Blerja e nyjeve (Shared Node, Dedicated Node, Dedicated Node Pro). Kostot, çmimet, fitimi dhe çfarë kthimi? !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, STREAKK ju jep shenja STKK falas me vlerë nyjen e blerë. Këto shenja mbeten të bllokuara për 100 javë.