bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij Staking and Participation in Krypto - Ai filloi të studionte teknologjinë dhe të mësonte më shumë rreth sistemit dhe si ta përdorte atë për sistemet financiare, logjistikën ose zinxhirët e furnizimit. - streakk.io (STKK)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Pas kësaj, në vitin 2017, ai filloi projektin e tij të parë, një sistem edukimi në platformën Ethereum. Për shembull, nëse e dini Bitfinex.: Bitfinex është një nga platformat kryesore financiare për pagesat me kriptomonedha. Projekti vazhdon ende shumë mirë. Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Hundefutter Direktvertrieb

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Nahrungsergaenzung Kaufen


Shtëpi - STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij Faqja e uljes STREAKK - STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  


  Token Blockchain 3.0 dhe STKK/STKC


Blockchain 3.0

STREAKK tani ka zhvilluar një blockchain të gjeneratës së tretë me një infrastrukturë në bazë të së cilës (zinxhiri kryesor Streakk me tokenin STKK) të gjithë mund të krijojnë blockchain-in e tyre në formën e zinxhirëve anësor.

Secili prej zinxhirëve anësor të ndërtuar në krye të zinxhirit kryesor ka vërtetuesit dhe mekanizmat e tij të menaxhimit. Zinxhirët anësorë individualë punojnë në mënyrë të pavarur. Kjo do të thotë që për shembull, bankat qendrore, monedhat e qëndrueshme, institucionet financiare, kripto dhe projekte të tjera mund të ndërtojnë infrastrukturën e tyre plotësisht të pavarur nga njëra-tjetra. 

E para prej këtyre zinxhirëve anësor është zinxhiri i tyre Streakk me monedhën STKC, një tarifë fikse transaksioni prej vetëm 0,0001 dollarësh dhe një shpejtësi transaksioni prej 100,000 transaksionesh në sekondë. Kjo e bën atë aktualisht infrastrukturën më të avancuar në industri. NFT, DeFi, lojërat dhe një sërë projektesh të tjera të kriptos do të ndërtohen në zinxhirin Streakk.

Zinxhiri Streakk është porta për në WEB3.


 


STKK token/monedhë

Xxxxxx është shenja/monedha e zinxhirit kryesor ("Papa-Kain").
Të GJITHA transaksionet në të GJITHA zinxhirët anësor pasqyrohen në zinxhirin kryesor Kjo do të thotë. kushdo që ngre një blockchain në zinxhirin kryesor ka nevojë gjithashtu për STKK.
Shenja (pas lëshimit të MainChain, token do të konvertohet 1:1 në monedhë) u emetua në një sasi prej 100 milion. [Historia e çmimeve në CoinMarketCap]

Për shkak të riblerjes dhe djegies nga Streakk, numri i argumenteve të disponueshëm tashmë është reduktuar në rreth 9.2 milion (që nga qershori 2023). Në kohën kur zinxhiri kryesor të nisë, numri i STKK-ve të disponueshëm do të reduktohet më tej në rreth 6 milionë.

Cila është pasoja? Një kërkesë shumë e lartë do të jetë në kundërshtim me një ofertë jashtëzakonisht të reduktuar!

Xxxxxx aktualisht mund të tregtohet në shkëmbime të decentralizuara (DEX) si PancakeSwap, SimpleSwap ose UniSwap.

 

STKC token/monedhë

STKC është monedha e tarifës për të gjitha projektet që do të vendosen në zinxhirin Streakk në të ardhmen.
STKC u lançua në qershor 2023 në një sasi prej 85 milion. Çmimi i listimit ishte 10 dollarë. [Historia e çmimeve në CoinMarketCap]

Streakk gjithashtu riblen dhe djeg STKC.

STKC disponohet gjithashtu si një token i mbështjellë në BSC-BEP20, i lidhur me monedhën vendase Streakk (STKC). Streakk do të prezantojë një urë për transaksionet ndër-zinxhirore, duke lejuar STKC-BEP20 të konvertohet në STKC origjinale në zinxhirin Streakk.

STKC mund të tregtohet në shkëmbimet e decentralizuara (DEX) të tilla si PancakeSwap, SimpleSwap ose UniSwap.STKC token/monedhë

STKC është monedha e tarifës për të gjitha projektet që do të vendosen në zinxhirin Streakk në të ardhmen.
STKC u lançua në qershor 2023 në një sasi prej 85 milion. Çmimi i listimit ishte 10 dollarë. [Historia e çmimeve në CoinMarketCap]
Streakk gjithashtu riblen dhe djeg STKC.

STKC disponohet gjithashtu si një token i mbështjellë në BSC-BEP20, i lidhur me monedhën vendase Streakk (STKC). Streakk do të prezantojë një urë për transaksionet ndër-zinxhirore, duke lejuar STKC-BEP20 të konvertohet në STKC origjinale në zinxhirin Streakk.

STKC mund të tregtohet në shkëmbimet e decentralizuara (DEX) të tilla si PancakeSwap, SimpleSwap ose UniSwap.

Kështu funksionon shkëmbimi nga STKC / STKK në USDT brenda portofolit Streakk:

Futni lidhjen për PancakeSwap në shfletuesin tuaj (smartphone ose desktop).

https://pancakeswap.finance/?chain=bsc

Pastaj klikoni në "Connect" në këndin e sipërm të djathtë dhe zgjidhni "WalletConnect".

 • a) Në smartphone (Android):
  Në "WalletConnect" me "PancakeSwap" >> "PancakeSwap" lidhni drejtpërdrejt portofolin STREAKK me PancakeSwap.
 • b) Në smartphone (IOS):
  Shfaqni kodin QR në "WalletConnect" dhe përdorni funksionin e dhënë për të kopjuar përmbajtjen e kodit QR në kujtesën e fragmenteve.
  Kalo te aplikacioni i portofolit STREAKK dhe bëj sa vijon:

    Settings >> "WalletConnect" >> "New Connection" >> "Enter Adress"

  Klikoni në "Paste" për të ngjitur përmbajtjen e kopjuar më parë në kujtesën e fragmenteve dhe për të krijuar lidhjen me "Connect".
 • c) Në desktop:
  Shfaq kodin QR në "WalletConnect".
  Hapni portofolin STREAKK në smartphone dhe kryeni veprimet e mëposhtme:

    Settings >> "WalletConnect" >> "New Connection" >> "Scan QR Code"

  dhe më pas përdorni telefonin inteligjent për të skanuar kodin QR të shfaqur në desktop.
Konfiguruar në këtë mënyrë, mund të përdorni PancakeSwap për të shkëmbyer STKC / STKK tuaj për USDT direkt brenda portofolit Streakk.Shkëlqyeshëm e thjeshtë, thjesht e shkëlqyeshme. Gjithashtu punon me çifte të tjera monedhash, si dhe shërbime si Uniswap, OpenSea dhe SimpleSwap

Tarifat: Shkëmbimi i monedhës përpunohet në Binance Smart-Chain (BSC). Prandaj, tarifat duhet të paguhen edhe me monedhën BNB. Sidoqoftë, tarifat janë shumë të ulëta, kështu që duhet të jetë e mjaftueshme nëse ka monedha BNB në portofolin STREAKK për disa dollarë.  STREAKK Treasury

Kushdo që dëshiron të marrë pjesë në të gjithë ekosistemin Streakk, veçanërisht në të gjitha projektet kryesore WEB3 që do të ngrihen në zinxhirin Streakk në të ardhmen, mund të blejë aksione (Treasury-Shares) në të gjatë 2 viteve të ardhshme.

Fillimi ishte 15 maj 2023, listimi i shkëmbimeve do të bëhet në qershor 2025.
Një total prej 100,000 aksionesh në transhe të ndryshme do të dalin gradualisht në treg.

 


Suki Chen - CEO of STREAKK

Suki Chen

CEO dhe Themeluesi i STREAKK

Suki Chen është i apasionuar pas teknologjisë blockchain, artit dhe investimit.
Ai kishte këshilluar për nisjen e 5 projekteve të suksesshme blockchain dhe i ndihmoi ata të mblidhnin mbi 600 milionë dollarë. Ai ka qenë i përfshirë në borde të shumta këshillimore dhe diskutime në nivel G, kompanitë shtetërore dhe disa nga konglomeratet më të mëdha për zbatimin e teknologjisë blockchain.
Suki Chen themeloi gjithashtu një numër kompanish dhe qendrash arsimore në Azinë Juglindore. Ai ishte bashkëpronar i Hotel De La Paix, Kamboxhia.
Ai themeloi Agjencinë Stellar, një agjenci fituese me shumë çmime që ka trajnuar më shumë se 10,000 këshilltarë, menaxherë dhe drejtorë financiarë në 16 vende.
Suki Chen ka udhëtuar në rajonin e Azisë Juglindore duke folur dhe dhënë leksione mbi tema të ndryshme si udhëheqja, zhvillimi i biznesit dhe shëndeti mendor.
Një koleksionist i zjarrtë i artit, Suki gjithashtu mban një galeri arti në internet.

Ekipi

Ekipi kryesor përbëhet nga njerëz me gradë dhe emër: Mund të gjeni punonjës nga Cardano, IBM, menaxherë aplikacionesh nga Uber, Ebay, Paypal, Mastercard Netflix, etj. Këta njerëz tani kanë bashkuar forcat për projektin STREAKK, i cili sipas Yahoo News është platforma më e mirë për të fituar kripto.
Zyrat

Zyra në Singapor

Streakk Technologies PTE. LTD
UEN: 202227930
Circular Road, Singapore


Zyra në Dubai

Streakk Technologies
Trade Licence Number: 1069811
Westburry Business Tower 1,
Burj Khalifa Blvd,
Business Bay, Dubai


 

STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij - Më pas ai ndihmoi në ndërtimin e një numri projektesh blockchain dhe i rriti ato projekte në mbi 600 milionë dollarë të ardhura. Në vitin 2019 ai filloi të zhvillonte STREAKK / EARN.WORLD.


Streakk -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Suki Chen është CEO i STREAKK / EARN.WORLD, një platformë vërtet e decentralizuar që zhbllokon potencialin maksimal të kriptomonedhave. - STREAKK / EARN.WORLD është një platformë inovative e decentralizuar e portofolit kripto, e themeluar nga Suki Chen, një nga arkitektët kryesorë të blockchain : STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - Suki Chen, CEO dhe Themeluesi dhe ekipi i tij !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Në vitin 2014, Suki Chen filloi të përdorte teknologjinë blockchain. Kjo teknologji e re e kishte magjepsur atë që në fillim.