bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra më shpesh Staking and Participation in Krypto - Све је интуитивно дизајнирано и веома једноставно за коришћење. Можете бирати између тема залагања, зараде криптовалутама, преузимања новчаника итд. - streakk.io (STKK)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Често је квалитет мреже оно што чини пројекат одличним. Поред јаке мреже, постоји и солидна техничка основа.: КАРАКТЕРИСТИКЕ И УСЛУГЕ: Бацк оффице је лак и једноставан за коришћење. Наш одељак са честим питањима подржава вас са другим темама као што су преузимање, регистрација, регистрација, пријављивање и питања о куповини ваших чворова да бисте зарадили новац. Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Hundefutter Direktvertrieb

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Nahrungsergaenzung Kaufen


Shtëpi - STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra më shpesh Faqja e uljes STREAKK - STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra më shpesh
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra shpesh


RREGULLA E MBROJTJES

Po, ka një tarifë prej 10 dollarë për një tërheqje.

Po, shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë

Tërheqjet në USDT nga llogaria "Available eUSD" përpunohen brenda 24 orëve.

Për të blerë Trading Infras, së pari duhet të krijoni një adresë depozite në zyrën e pasme. Kjo është adresa juaj personale, e përhershme e depozitës USDT. Ju gjithmonë mund të depozitoni në këtë adresë.
Të dy USDT-TRC20 (rrjeti Tron) dhe USDT-BEP20 (Binance Smart Chain / BSC) mund të depozitohen. Një depozitë përmes rrjetit Ethereum (ERC20) ose rrjeteve të tjera nuk është e mundur!

Ju gjithashtu mund të fitoni para pa depozitën tuaj, pra vetëm duke blerë Trading Infras.

Për çdo Trading Infra të blerë ju do të merrni një "kthim" deri në 12% në muaj mbi çmimin e blerjes (me kredi ditor dhe disponueshmëri ditore). Ky "kthim" paguhet derisa të arrihet fitimi maksimal prej Trading Infra (250%, 300% ose 400% e çmimit të blerjes). Prandaj, kthimi është 350%, 400% ose 500%.

Po, blerja e një Trading Infra rrit shpërblimet e aksioneve në portofolin tuaj Streakk deri në 8%.

Kufiri total/kufiri i të ardhurave është vlera e asaj që mund të fitoni ende në të ardhura bazuar në Trading Infras që keni blerë.
Çdo Trading Infra e blerë gjeneron një kufi të ardhurash [5X] prej 500% të çmimit të blerjes së Infra për programin e filialit. Shembull: Blerja e një PREMIUM Trading Infra $5000 gjeneron një kufi të ardhurash prej $25000 (500%). Sapo krijohen të ardhura (bonuse nga plani i kompensimit ose bonuse nga promovimet), kufiri i të ardhurave “shfrytëzohet”.

Në këtë shembull, kufiri total i të ardhurave nga blerjet e mëparshme është 25500 dollarë, nga të cilat 18891,40 dollarë tashmë janë "shpenzuar". Kufiri i mbetur i të ardhurave është kështu 6608,60 dollarë.
Për shembull, nëse një filial i drejtpërdrejtë blen një Trading Infra për 10000 dollarë, një bonus niveli prej 800 dollarësh do të paguhet sipas planit të kompensimit. Kjo zvogëlon kufirin tuaj të të ardhurave me 800 dollarë. Pas kësaj kanë mbetur 5808,60 dollarë.

Kështu që ju duhet të mbani një sy në kufirin e të ardhurave dhe, nëse është e nevojshme, të blini një Trading Infra shtesë në kohën e duhur për të rritur kufirin.


PARTOFOTO SHTREAKK

Ju duhet portofolin Streakk, një Staking Infra aktive, ID-në tuaj Cryptic [Cryptic ID] dhe kriptomonedhën me të cilën dëshironi të fitoni.

Po, ID Cryptic [Cryptic-ID] krijon lidhjen midis zyrës së pasme dhe portofolit tuaj Streakk.

Gjeneroni ID-në tuaj Cryptic [Cryptic-ID] në 3 hapa të thjeshtë

1. Zgjidhni "ID Cryptic" [Cryptic-ID] në zyrën tuaj të pasme (web.streakk.io).
2. Futni fjalëkalimin, kodin e emailit dhe kodin Google 2FA.
3. Klikoni Generate [Generate].

ID-ja juaj personale dhe e sigurt Cryptic [Cryptic-ID] do të krijohet dhe shfaqet

Ky vërtetim 2FA është një shtresë shtesë sigurie. Për të hequr kriptomat tuaja më vonë, ju nevojitet kodi i vërtetuesit Google 2FA.

Portofoli STREAKK është 100% i decentralizuar. Mund ta riinstaloni portofolin STREAKK dhe ta importoni portofolin me frazën tuaj sekrete me 12 fara (Private Key). Më pas, Authenticatori juaj Google do të rivendoset.
Përpara se të riinstaloni portofolin, sigurohuni që të keni ende frazën tuaj të 12-të.

Delegoni kriptomat tuaja në 3 hapa të thjeshtë

1. Në portofolin tuaj STREAKK, shkoni te seksioni Node [Node].
2. Zgjidhni kriptomonedhën që dëshironi të vendosni në aksion
3. Klikoni mbi Delegate [Delegate] dhe përdorni atë për të dërguar kriptomat në staking.

Kriptot tuaja i delegohen automatikisht verifikuesit që ofron shpërblimet më të mira të basteve.

Vlen si më poshtë: çelësat tuaj - kriptomat tuaja. Ju kurrë nuk hiqni dorë nga kontrolli i kriptove tuaja; as ndaj STREAKK-ut dhe as validatorëve.

Çdo adresë që mund të shihni në portofolin STREAKK gjenerohet nga kontrata inteligjente nga një adresë mëmë. Kjo adresë mëmë është e lidhur me vërtetues të shumtë duke përdorur inovacionin e fundit të STREAKK INC (Integrated Node Cluster).
Kriptot i delegohen secila te vërtetuesi që gjeneron shpërblimet më të larta.
Vetëm ju mund të përdorni kriptomat tuaja në nyjë me frazën tuaj sekrete me 12 fara (Private Key).

Jo, kriptomat tuaja delegohen nëpërmjet adresës mëmë duke përdorur grupin e nyjeve STREAKK (INC). Sidoqoftë, ju gjithmonë mund të shihni kriptomat e deleguara në blockchain.
Me kontratat inteligjente, ju gjithmonë e mbani nën kontroll kripto-n tuaj. I gjithë procesi është 100% i decentralizuar.

Zhdukja bëhet në 3 hapa të thjeshtë

1. Zgjidhni kriptomat që dëshironi të hiqni dhe klikoni Hiq [Unstake].
2.Zgjidh ose monedhën Unstake [Unstake Coin] ose Paguaj Shpërblime [Unstake Coin].
3. Fut adresën e pagesës dhe kodin Google 2FA

Jo, ju mund të hiqni kriptomat tuaja në çdo kohë.

Shpërblimet e aksioneve paguhen gjithmonë për një javë të plotë. Për çdo kriptovalutë, merret parasysh bilanci minimal që ishte vendosur nga e hëna (00:01 UTC) deri të dielën (23:59 UTC).
Kështu, kriptomat duhet të delegohen për javën e plotë në mënyrë që të merrni shpërblime të vendosura. Kriptomat që delegohen ose nuk janë vendosur në mes të javës nuk do të llogariten në shpërblimet e asaj jave.

Pagesa e shpërblimeve bëhet të mërkurën e javës në vijim.

Shpërblimet shtesë të basteve që merrni bazuar në një Trading Infra do të paguhen në ditën e dytë të muajit pasardhës.

Fraza me 12 fara (Private Key) nuk largohet kurrë nga pajisja juaj. Në zonën "Cilësimet" [Settings] mund të shfaqni frazën me 12 fara duke klikuar në [Show Secret Phrase].


EARN.WORLD (AI-Trading)

Është një bot shumë i avancuar i Tregtisë së AI i krijuar në bashkëpunim me ekspertë të industrisë.

Çdokush me një llogari Streakk.io mund të bashkohet

Po. Për të marrë pjesë në Earn.World ju duhet një Trading Infra [min. ADVANCED Infra]. ADVANCED Infra më i vogël kushton 100 dollarë. Depozita totale e mundshme për Trading Infra korrespondon me 10 herë çmimin e blerjes së Infra. Shembull: Për një PROFESSIONAL Trading Infra me një çmim blerjeje prej $10,000, depozitat mund të bëhen deri në një maksimum prej $100,000.

Depozita totale e mundshme për Trading Infra korrespondon me 10 herë çmimin e blerjes së Infra. Shembull: Për një PROFESSIONAL Trading Infra me një çmim blerjeje prej $10,000, depozitat mund të bëhen deri në një maksimum prej $100,000. Trading Infras mund të blihet në zyrën tuaj të pasme.
Trading Infras shtesë mund të blihen në çdo kohë për të rritur kufirin e depozitave.

Jo. Është një tregtim shumë i avancuar i AI

Ka shumë mënyra se si Earn.World është superior ndaj robotëve të tjerë në treg

Tregtim i avancuar algoritmik: Earn.World AI Bot përdor algoritme të sofistikuara për të analizuar kushtet e tregut dhe për të marrë vendime tregtare duke marrë parasysh strategjitë dhe parametrat e paracaktuara të provuara dhe të testuara.

Analizë e fortë: Earn.World Bot analizon tregues të ndryshëm, grafikët, të dhënat historike dhe modelet përpara se të kryejë një tregti.

Automatizimi: Boti Earn.World ekzekuton transaksione automatikisht bazuar në parametrat e paracaktuar, duke reduktuar nevojën për monitorim të vazhdueshëm dhe ndërhyrje manuale.

Shkëmbime të shumta: Boti Earn.World është i lidhur me shkëmbimet më të mira të kriptomonedhave njëkohësisht, duke lejuar diversifikimin dhe duke përfituar nga diferencat e çmimeve nëpër platforma.

Në kohë reale. Portofoli juaj përditësohet në kohë reale.

Përbërja automatike nuk ndodh. Megjithatë, komponimi manual mund të kryhet në çdo kohë (vini re tarifat e tërheqjes!).

Ndjekja e drejtpërdrejtë: Ndiqni portofolin tuaj dhe pozicionet aktuale në kohë reale.

Të dhëna të decentralizuara: Të gjitha rezultatet dhe detajet e tregtimit ngarkohen në një blockchain (Streakk-Chain)

Raporti Mujor: Merrni një raport të detajuar çdo muaj që përbëhet nga të dhëna tregtare dhe krahasime me tregjet e tjera.

Shuma më e vogël e depozitës personale është 100 dollarë.

Depozitat janë në USDT-TRC20, USDT-BEP20, si dhe në BitCoin (BTC). BTC e depozituar do të shkëmbehet në USDT brenda vendit. Tërheqjet bëhen në USDT-TRC20 ose USDT-BEP20.
Gjithashtu, tërheqjet USDT nga zyra e pasme e Streakk mund të transferohen direkt në portofol në Earn.World - pa asnjë tarifë.

Merrni fondet tuaja brenda 48 - 72 orëve pas vendosjes së një tërheqjeje.

Tarifa e tërheqjes është 2% e shumës së kërkuar, me një minimum prej $10

Earn.World përdor vetëm shkëmbime të nivelit 1 si Binance, Huobi, Kucoin, Bybit

Fondet tuaja janë në shkëmbimet kryesore si Binance, Kucoin dhe Huobi, duke gjeneruar fitime për ju.

Megjithatë, ne kemi inkorporuar veçori të menaxhimit të rrezikut si urdhrat e ndalimit të humbjes dhe urdhrat e ndalimit pasues për të kufizuar humbjet e mundshme dhe për të mbrojtur fitimet.

Nr. Ekziston një rrezik tregtar i përfshirë.
Earn.World ka inkorporuar veçori të menaxhimit të rrezikut si urdhrat e ndalimit të humbjes dhe urdhrat e ndalimit pasues për të kufizuar humbjet e mundshme dhe për të mbrojtur fitimet.STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra më shpesh - Руковање је веома интуитивно. Уз нашу веб страницу тима за подршку продаји и страницу са честим питањима, нико више не би требало да има проблема са СТЕАКК-ом (СТКК токеном).


Streakk -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Овде имате једноставан начин да легално зарадите новац у сектору криптовалута. Само купите један или више чворова и почните да зарађујете. Пружамо помоћ у раду са бацк оффице-ом. - Будите део изградње СТЕАКК-а да бисте постали једна од највећих блокчејн компанија на свету. И изнад свега, партнери могу зарадити додатни новац уз помоћ аффилиате програма преко бонус плана, маркетиншког плана и аффилиате плана. Са новчаником и разним чворовима, компанија нуди различите могућности зараде. : STREAKK / EARN.WORLD (STKK/STKC) - FAQ - Pyetje dhe përgjigje të bëra më shpesh !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, О СТЕАКК-у (СТКК) - : Наш одељак са честим питањима нуди упутства/упутства за пријаву и регистрацију, руковање бацк оффице-ом, као и новчаник и улагање, опште информације и информације о маркетиншком плану, партнерском програму/бонус плану и плану надокнаде .