bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Si të përdorni Staking and Participation in Krypto - Blockchain 3.0 do të lançohet në fund të vitit 2024. Më shumë se 100,000 transaksione në sekondë janë të mundshme këtu, me kosto transaksioni prej 0,0001 $ për transaksion. - streakk.io (STKK)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Shpërblime më të larta të aksioneve me blerjen e nyjeve. Të ardhura shtesë përmes programit të bonusit përmes rekomandimit.: Kështu mund të përdorni STREAKK dhe të fitoni para me aplikacionin e portofolit të basteve. Validuesit verifikojnë transaksionet e rrjetit dhe fitojnë tarifa në këmbim. Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - Si të përdorni Faqja e uljes STREAKK - Si të përdorni
Website Tracking


+++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk  +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk  Si të STREAKK

Si mund të përdoret STREAKK ose token STREAKK (STKK) për të fituar para?


Ju mund të merrni pjesë në STREAKK si një klient "i vetmi", ose gjithashtu mund të rekomandoni projektin dhe t'u tregoni të tjerëve për këtë koncept gjenial. Shenja e lidhur STKK Streakk mund të shkëmbehet lehtësisht me USDT / kriptovaluta të tjera brenda portofolit STKK.

Tutorial: [Shkëmbimi i argumenteve STKK në USDT brenda portofolit Streakk]

Më poshtë janë disa mënyra se si mund të fitoni para me STREAKK ose simbolin STREAKK (STKK).

1. Mbajtja (mbajtja) e STKK në portofolin Streakk (pa përdorur bast)


Mënyra më e lehtë është të ndërroni kodet USDT në STKK në portofolin Streakk, t'i mbani ato atje dhe të shijoni çmimet në rritje.2. Vendosja e tokenit STKK dhe kriptomonedhave të tjera në aplikacionin e portofolit STREAKKPse të mos përdorni aplikacionin e portofolit STREAKK dhe të vendosni argumentet STKK ose kriptovalutat e tjera në aksionet e ofruara atje? Përparësitë e portofolit të basteve STREAKK:

 • Shpërblime të larta të basteve (Për shembull, për vendosjen e tokenit STKK, do të merrni shpërblime prej 20% në vit).
 • Asetet tuaja janë të disponueshme në çdo kohë (pa angazhim kohor për aksione)
 • Portofoli i Sigurt 100% i Decentralizuar (Audituar nga Certik). Vetëm ju e dini frazën me 12 fara (Private Key) dhe kështu nuk i lini kurrë kriptomat tuaja nga duart tuaja.
Regjistrohu me STREAKK. Aty mund të gjeneroni një ID personale të fshehtë [Cryptic-ID]. Shkarkoni portofolin e decentralizuar në smartphone tuaj nga GooglePlay ose AppStore. Pas kësaj, transferoni kriptomat tuaja në portofolin Streakk (dhe nëse dëshironi: ndërroni atje në tokenat STKK). Në portofol, ju mund t'i delegoni asetet tuaja në aksione dhe t'i hiqni ato në çdo kohë.3. Blini nyje dhe gjeneroni 3 burime të tjera të ardhurashBëhet edhe më mirë: Nëse blini nyjet tuaja për të marrë pjesë në infrastrukturën e nyjeve të STREAKK, shpërblimet e grumbullimit në aplikacionin e portofolit rriten deri në 8%. Me blerjen e nyjeve, hapen 3 rrjedha shtesë të të ardhurave:

 • Sipas nyjeve të blera, shpërblimet e aksioneve në aplikacionin e portofolit rriten deri në 8%. Shpërblimet ("interesi") për argumentet STKK më pas rriten në 28% në vit!
  Një nyje prej 100 dollarësh tashmë ju jep një shpërblim 2% më të lartë. Ky përfitim është i vlefshëm për një periudhë 7-vjeçare.
 • STREAKK ju jep nyjet e blera me vlerë të kodeve STKK [STKK Staked]. Këto token mbeten të bllokuar për 100 javë dhe gëzojnë rritjen e pritshme të çmimit STKK. Pas kësaj, ju jeni të lirë t'i asgjësoni këto token (transferoni në portofolin Streakk dhe më pas mbajeni, aksiononi, tregtoni, tërhiqni, etj.).
 • Për një periudhë 2 vjeçare, me kredi ditor, ju do të merrni një fluks javor parash prej 2% [Available STKK]. Kapitali i investuar paguhet DYFISH.
  Ju mund të dispononi llogarinë e rrjedhës së parasë [Available STKK] në çdo kohë. Ai ruhet në USDT. Sidoqoftë, në rastin e një pagese, argumentet STKK paguhen në vlerën e shumës së pagesës. Ju mund të drejtoni një pagesë në adresën e depozitës STKK të portofolit tuaj Streakk dhe të vazhdoni ta dispononi atje.
  Nje njoftim: Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë dhe ka një tarifë prej 10 dollarësh.4. Fitoni para vetëm duke blerë nyje pa përdorur stakingNuk dëshironi të përdorni bastet e ofruara ose nuk keni ndonjë kriptomonedhë tjetër? Ju mund të merrni pjesë në blerjen e nyjeve në të njëjtën mënyrë siç përshkruhet më sipër pa përdorur staking në aplikacionin e portofolit.

 • STREAKK ju jep shenja STKK me vlerë të nyjeve të blera [STKK Staked]. Këto token mbeten të bllokuar për 100 javë dhe gëzojnë rritjen e pritshme të çmimit STKK. Më pas mund t'i dispononi lirshëm këto token (transferoni në portofolin Streakk dhe më pas ruani, vendosni, tregtoni, tërhiqni, etj.).
 • Për një periudhë 2 vjeçare, me kredi ditor, ju do të merrni një fluks javor parash prej 2% [Available STKK]. Kapitali i investuar paguhet DYFISH.
  Ju mund të dispononi llogarinë e rrjedhës së parasë [Available STKK] në çdo kohë. Ai ruhet në USDT. Sidoqoftë, në rastin e një pagese, argumentet STKK paguhen në vlerën e shumës së pagesës. Ju mund të dërgoni një pagesë në adresën e depozitës STKK të portofolit tuaj Streakk dhe të vazhdoni ta dispononi atje, siç përshkruhet tashmë.
  Nje njoftim: Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë dhe ka një tarifë prej 10 dollarësh.5. Rekomandoni STREAKK dhe merrni pjesë në planin e bonusit

.... dhe nëse flisni me të tjerët për mundësitë fantastike të STREAKK, do të merrni bonuse shtesë për blerjet e nyjeve që vijnë nga rekomandimet tuaja. [Tutorial i Planit të Kompensimit]
Nëse përdorni ose jo aplikacionin e portofolit STREAKK, është e parëndësishme për marrjen e pagesave të bonusit nga plani i kompensimit.

SHËNIM i rëndësishëm: Bonuset nga plani i kompensimit paguhen vetëm nëse kufiri juaj i të ardhurave nuk tejkalohet.
Kushdo që blen një nyje do të marrë një "kredi të të ardhurave" të barabartë me 5 herë (5X) çmimin e nyjes. Për shembull, nëse blini një nyje prej $5000, ju keni të drejtë të merrni deri në $25000 në pagesa bonus.
Nëse rekomandoni STREAKK, duhet të siguroheni që të keni "kredi të të ardhurave" të mjaftueshme dhe, nëse është e nevojshme, të blini një nyje tjetër në kohën e duhur.

Si të përdorni - Nyjet ofrohen nga 100 dollarë deri në 200,000 dollarë (Nyja e përbashkët, nyja e përkushtuar dhe nyja e dedikuar Pro). Së pari duhet të regjistroheni në mënyrë që të mund të blini nyje.


Streakk -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Fillimi i blockchain është planifikuar për tremujorin e 3-të të 2024. Monedha juaj (STKK) kërkohet më pas për të gjitha këto transaksione. - Shenja u emetua në një sasi prej 100 milion. Numri i argumenteve në dispozicion zvogëlohet përgjithmonë nga riblerja dhe djegia. Numri i argumenteve do të reduktohet në rreth 6 milionë deri në momentin që të lansohet blockchain. : Si të përdorni !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Grupi i Nyjeve të Integruara (INC) të STREAKK është infrastruktura më e përparuar e nyjeve në botë. Klientët STREAKK (STKK token) mund të marrin pjesë në infrastrukturën e nyjeve në formën e nyjeve të tyre.