bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) Faqja e uljes / uebsajti / gypi i shitjeve në 32 gjuhë dhe material marketingu për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar Staking and Participation in Krypto - Një faqe e uljes në internet i siguron përdoruesit saktësisht informacionin që ai kërkonte. Faqja e internetit është në dispozicion në disa gjuhë për biznesin ndërkombëtar. - streakk.io (STKK)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Një faqe interneti rrit interesin për informacion ose një produkt. Faqja personale e uljes i mundëson përdoruesit të marrë informacionin e duhur me pak përpjekje.: Qëllimi kryesor i një faqeje uljeje është të kënaqë nevojat e klientit dhe të gjenerojë ose përforcojë një impuls për të vepruar dhe të joshë klientin që të ndërveprojë me një faqe interneti. Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - STREAKK (STKK) Faqja e uljes / uebsajti / gypi i shitjeve në 32 gjuhë dhe material marketingu për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar Faqja e uljes STREAKK - STREAKK (STKK) Faqja e uljes / uebsajti / gypi i shitjeve në 32 gjuhë dhe material marketingu për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar
Website Tracking

Konfiguro faqen e uljes STREAKK

Ne ju ofrojmë një faqe ulje të personalizuar (http://USERNAME.streakker.com) në 32 gjuhë me lidhjet tuaja të ftesës STREAKK dhe të dhënat tuaja, si dhe materialin tjetër të marketingut. (USERNAME mund të zgjidhet lirisht)
Pagesa e konfigurimit një herë është: 69.00 EUR (Me TVSH) . Nuk ka kosto të mëtejshme.


Pasqyrë e faqes së uebsajtit/faqes së uljes STREAKK
1. ZONE PUBLIKE (Hapet automatikisht në gjuhën e shfletuesit të klientit)


Vështrim i përgjithshëm
 • Gjithçka rreth Streakk në një formë të qartë
Tutoriale
 • Udhëzime (video dhe udhëzime hap pas hapi) se si të përdorni back office dhe portofolin, si dhe shpjegime të shërbimit të plotë Shifter
FAQ
 • Pyetjet dhe përgjigjet më të zakonshme rreth Streakk
Video
 • Videot aktuale të prezantimeve, stimujve, konkurseve, ngjarjeve me mundësinë e gjenerimit të lidhjeve video të personalizuara dhe faqeve të personalizuara të uljes për videot individuale
Informacion mbi Streakk
 • Suki Chen, Ekipi, Ngjarjet dhe Promovimet, Auditimi CertiK, Trustpilot, Burning Token, Historia e Kursit, Letra e Bardhë, Prezantimi i Biznesit (Letra e bardhë PDF dhe prezantimi i biznesit PDF mund të dërgohen në formë të personalizuar)
 
2. ZONA E BRENDSHME (qasja me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin nën artikullin e menysë "Faqja e uljes")


Ndrysho cilësimet
 • Ndryshimi dhe plotësimi i të dhënave personale (përfshirë lidhjet personale të mediave sociale).
 • Opsioni për të vendosur kontaktin përmes bisedës së drejtpërdrejtë në WhatsApp dhe/ose Telegram.
 • dhe një numër të linjës telefonike
 • Statistikat e trafikut të drejtpërdrejtë dhe numri i goditjeve në uebfaqe.
Marketingu
 • Modele të kartëvizitave të gatshme për printim
 • Banner
 • Lidhje me kanalet Telegram dhe uebinarë të drejtpërdrejtë
Trajnimi
 • Regjistrimet e seminareve, webinareve dhe kurseve të trajnimit. (Të gjitha regjistrimet mund të dërgohen në formë të personalizuar.)


2. ZONA E BRENDSHME (qasja me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin nën artikullin e menysë "Faqja e uljes")


Ndrysho cilësimet
 • Ndryshimi dhe plotësimi i të dhënave personale (përfshirë lidhjet personale të mediave sociale).
 • Opsioni për të vendosur kontaktin përmes bisedës së drejtpërdrejtë në WhatsApp dhe/ose Telegram.
 • dhe një numër të linjës telefonike
 • Statistikat e trafikut të drejtpërdrejtë dhe numri i goditjeve në uebfaqe.
Marketingu
 • Modele të kartëvizitave të gatshme për printim
 • Banner
 • Lidhje me kanalet Telegram dhe uebinarë të drejtpërdrejtë
Trajnimi
 • Regjistrimet e seminareve, webinareve dhe kurseve të trajnimit. (Të gjitha regjistrimet mund të dërgohen në formë të personalizuar.)

  Faqja e shembjes së shembjes  NJE URDHERPagesa e konfigurimit një herë është: 69.00 EUR (Me TVSH)
.Nuk ka kosto të mëtejshme. Thjesht plotësoni formularin, dërgojeni dhe më pas shkarkoni faturën si skedar PDF (nuk do të dërgohet asnjë faturë tjetër!)Futni lidhjen nga faqja juaj e regjistrimit në STREAKK.
Thjesht futni pjesën e personalizuar në fund të lidhjes!
Faqja juaj e regjistrimit në STREAKK
https://web.streakk.io/auth/signup/ /

Zgjidhni një emër përdoruesi.
Emri i përdoruesit është gjithashtu pjesë e faqes tuaj të uljes (http://USERNAME.streakker.com).

Emri i përdoruesit *
E-mail *


Adresa e faturimit:

kompani

emër *
mbiemër *
rrugë *
Kodi postar *
qytet *
vend *
telefon *

Ju lutemi vini re:  Pas dorëzimit të formularit, mund ta shkarkoni faturën me informacionin e pagesës si PDF. Kjo mund të zgjasë disa sekonda. Nuk do të dërgohet asnjë faturë shtesë!
*) Këto fusha duhet të plotësohen.Shuma e faturës mund të paguhet me transfer bankar ose përmes PayPal. Ju lutemi sigurohuni që të shënoni numrin e faturës, përndryshe nuk mund të alokojmë shumën!
Pas marrjes së pagesës, faqja konfigurohet dhe blerësi merr një email me të dhënat e tij të hyrjes në zonën e brendshme. Ne informojmë me postë, sa më shpejt që mund ta përdorni faqen.
IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
telefon: +49 15782248200
E-mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2

STREAKK (STKK) Faqja e uljes / uebsajti / gypi i shitjeve në 32 gjuhë dhe material marketingu për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar - Një faqe ulje është përshtatur saktësisht për grupin e synuar dhe përdoret për qëllime marketingu.


Streakk -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Operatorët e faqeve të internetit mund të gjenerojnë lehtësisht kontakte me klientët (udhëheqësit) me ndihmën e faqeve të uljes. Faqja e personalizuar e internetit është krijuar qartë dhe me qëllim. - Qëllimi gjatë dizajnimit të faqes sonë të uljes ishte krijimi i përmbajtjes me vlerë të shtuar. Të gjitha proceset dhe veçoritë shpjegohen hap pas hapi në faqen personale të internetit duke përdorur pamjet e ekranit. : STREAKK (STKK) Faqja e uljes / uebsajti / gypi i shitjeve në 32 gjuhë dhe material marketingu për të mbështetur ndërtimin e ekipit ndërkombëtar !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Mbështetja e shitjeve STREAKK (STKK) dhe gjenerimi i plumbave u bënë të lehtë. Uebsajti i personalizuar / faqja e uljes / gypi i shitjeve me udhëzime hap pas hapi në 32 gjuhë.