bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Programi i bonusit STREAKK - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga STKK Staking and Participation in Krypto - Të ardhurat e mbetura përmes Level-Bonus, Rank Royalty Bonus, Global Lifetime Pool. Për shembull, ju merrni një shpërblim prej 15% të vëllimit të shitjeve të tyre për partnerët tuaj të drejtpërdrejtë. - streakk.io (STKK)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Referuesit dhe partnerët e shitjeve mund të gjejnë të gjitha informacionet dhe detajet në lidhje me planin e kompensimit / planin e marketingut / planin e bonusit / programin e partnerit këtu.: Merrni bonuse fitimprurëse (Level-Bonus, Rank Royalty Bonus, Global Lifetime Pool) - bëhuni partner dhe rekomandoni STKK / STREAKK. Sipas planit të marketingut, komisionet paguhen në 15 nivele. Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - Programi i bonusit STREAKK - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga STKK Faqja e uljes STREAKK - Programi i bonusit STREAKK - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga STKK
Website Tracking


+++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk  +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk  Programi i rekomandimit

Nëse flisni me të tjerët për mundësitë fantastike të STREAKK, do të merrni bonuse shtesë për blerjen e nyjeve nga pjesëmarrësit e tjerë.

Ka 3 mënyra për të fituar edhe më shumë para duke rekomanduar STREAKK.

  • Level-Bonus
  • Rank-Royalty-Bonus
  • Global Lifetime Pool


Të gjitha bonuset paguhen në kohë reale në zyrën tuaj të pasme në USDT.
80% e shumës mund të hidhet drejtpërdrejt [Available eUSD]. 20% e shumës paguhet në të ashtuquajturin "BuyBack Wallet" [BuyBack Wallet].
Bilanci në "BuyBack Wallet" [BuyBack Wallet] është si një kuti parash dhe do të paguhet për një periudhë prej 3 tremujorësh në tremujorin e tretë të 2024 me fillimin e blockchain STREAKK. Kompania në thelb merr hua 20% të komisioneve dhe i përdor ato për të blerë mbrapa tokenat STKK në shkëmbim çdo ditë dhe më pas i djeg ato (ReBuy and Burn).

Mund të paguani totalisht ose pjesërisht balancën e disponueshme [Available eUSD] në një llogari tjetër USDT (Tether), të blini më shumë nyje prej saj ose ta transferoni në APP-në tuaj të portofolit STREAKK dhe ta delegoni për të vendosur atje (efekti i interesit të përbërë).

SHËNIM i rëndësishëm: Bonuset nga plani i kompensimit paguhen vetëm nëse kufiri juaj i të ardhurave nuk tejkalohet.
Kushdo që blen një nyje do të marrë një "kredi të të ardhurave" të barabartë me 5 herë (5X) çmimin e nyjes. Për shembull, nëse blini një nyje prej $5000, ju keni të drejtë të merrni deri në $25000 në pagesa bonus.
Nëse rekomandoni STREAKK, duhet të siguroheni që të keni "kredi të të ardhurave" të mjaftueshme dhe, nëse është e nevojshme, të blini një nyje tjetër në kohën e duhur.
1. Si funksionon bonusi i nivelit [Level Bonus]?

Në planin Unilevel, ju merrni një përqindje fikse nga shitjet e nyjeve në nivelin përkatës të rekomandimit (gjenerimit).Shembull:
Ju flisni me mikun tuaj John për STREAKK, i cili më pas regjistrohet me entuziazëm në STREAKK përmes lidhjes suaj të rekomandimit. John pastaj blen një nyje prej 5000 dollarësh në zyrën e tij të pasme. John është tani në nivelin tuaj të rekomandimit 1 dhe ju do të merrni një bonus 15% për këtë blerje të nyjes. 750 dollarë do të rezervohen direkt në zyrën tuaj të pasme.
Gjoni fton shoqen e tij Anën dhe gjithashtu i tregon asaj për këtë model të zgjuar biznesi. Anna vendos gjithashtu të blejë nyje dhe është në nivelin e rekomandimit 2. Ju merrni një bonus prej 10% për të gjitha blerjet e nyjeve në këtë nivel.

Kjo vazhdon me përqindjet përkatëse deri në nivelin 15.

SHËNIM i rëndësishëm: Aktivizohen vetëm aq nivele sa numri i rekomandimeve tuaja të drejtpërdrejta (partnerët në nivelin 1) që kanë blerë një nyje. Nuk ka rëndësi nëse partnerët blenë një nyje për 100 dollarë apo 200,000 dollarë. Një nivel që hapet një herë mbetet i shkyçur përgjithmonë.
Prandaj është optimale të keni të paktën 15 partnerë aktivë të drejtpërdrejtë në mënyrë që të zhbllokohen të 15 nivelet.Plani tutorial i karrierës / plani i kompensimit / plani i marketingut pjesa 1 nga 3

Plani tutorial i karrierës / plani i kompensimit / plani i marketingut pjesa 1 nga 3
2. Si funksionon Bonusi i Mbretërisë së Rangut [Rank Royalty Bonus]?

Bonusi i Rank Royalty [Rank Royalty Bonus] paguhet në katër këste mujore pas arritjes së një niveli/grade karriere (vëllimi total i akumuluar i ekipit).Vëllimi i grumbulluar i ekipit është vëllimi i shitjeve të të gjithë linjës suaj poshtë duke marrë parasysh rregullin 40%. Për çdo ndeshje, maksimumi 40% e vëllimit të kërkuar të kualifikimit të rangut përkatës përdoret për të përcaktuar vëllimin e grumbulluar përkatës të ekipit.

Shembull:
Për gradën "Diamond" ju nevojitet një vëllim i kombinuar i shitjeve të të gjithë ekipit tuaj prej 250000 $. Sipas rregullit 40%, kjo rezulton në një vëllim maksimal "të pranueshëm" prej $100,000 për "këmbë". Nëse keni arritur gradën "Diamond", do të merrni një bonus prej $10,000 të ndarë në katër këste mujore.

Ju keni fituar një total prej $4000000 duke arritur nivelin më të lartë të karrierës!

Pasi të arrihet një gradë, qarkullimi nuk fshihet, por grumbullohet më tej me qarkullimet ekzistuese në raport me gradën tjetër. Nuk ka kufizim kohor për arritjen e gradave.


Plani tutorial i karrierës / plani i kompensimit / plani i marketingut pjesa 2 nga 3

Plani tutorial i karrierës / plani i kompensimit / plani i marketingut pjesa 2 nga 3
3. Si funksionon Global Lifetime Pool [Global Lifetime Pool]?

Me këtë bonus, STREAKK lejon partnerët aktivë të marrin pjesë në shitjet totale mujore të kompanisë.Ofrohet një grup mujor prej 10% të shitjeve totale. Në varësi të xhiros mujore të krijuar nga linja e tyre downline, partnerët e kualifikuar marrin aksione [Shares] në këtë grup.
Një aksion korrespondon me një vëllim të shitjeve të ekipit prej $ 500.
Përqindja e këtij grupi varet nga grada e arritur e partnerit. Sa më e lartë të jetë grada, aq më e lartë është përqindja.
Nga rangu "Sapphire 25" ju tashmë keni të drejtë të merrni pjesë këtu.
Global Lifetime Pool paguhet çdo muaj në ditën e dytë të muajit.


Plani tutorial i karrierës / plani i kompensimit / plani i marketingut pjesa 3 nga 3

Plani tutorial i karrierës / plani i kompensimit / plani i marketingut pjesa 3 nga 3How To Tutorial: The Global Lifetime Pool of STREAKK

How To Tutorial: The Global Lifetime Pool of STREAKK

Programi i bonusit STREAKK - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga STKK - Ne ju ofrojmë një faqe interneti / faqe uljeje me lidhjen tuaj të regjistrimit dhe të dhënat tuaja. Regjistrohu në ekipin tonë. Nuk mund të ishte më e lehtë.


Streakk -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Një program shoqërues me një plan të zgjuar marketingu / program bonusi / plan kompensimi ndërsa merr pagesa bonus mbi 15 nivele me Level-Bonus, Rank Royalty Bonus, Global Lifetime Pool. - Ajo që ata rekomandojnë janë nyjet e vendosjes së kriptomonedhave, të cilat do t'ju japin shpërblime më të larta të basteve. Fitoni para me programin e filialeve thjesht për të rekomanduar STKK ose STREAKK. : Programi i bonusit STREAKK - plani i kompensimit / plani i marketingut / programi i partnerit / plani i bonusit / programi i filialeve nga STKK !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Merrni bonuse tërheqëse duke rekomanduar STREAKK - sipas planit gjenial të bonusit STKK / planit të marketingut / planit të kompensimit / programit të partnerit / programit të filialeve.