bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
Portofoli STREAKK / EARN.WORLD - Shkarkoni APP-në e staking nga GooglePlay dhe AppStore Staking, Trading and Participation in Krypto - Kriptovalutat e mëposhtme janë aktualisht të disponueshme për aksione: Cardano, Ethereum (ETH), BitCoin (BTC), Tether (USDT), BNB, PolkaDot, STKK dhe Matic. Më shumë do të pasojnë. - earn.world (Trading Infra, KI-Trading, AI-Trading)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Shkarkim falas në GooglePlay dhe AppStore. Portofoli është plotësisht i decentralizuar dhe për këtë arsye i sigurt.: Kriptomat tuaja nuk dalin kurrë nga portofoli. Vetëm ju keni akses në asetet tuaja nëpërmjet çelësit privat (Private Key). Trading-Bot, Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Hundefutter kaufen

Katzenfutter kaufen

Tierfutter kaufen

Hundefutter bestellen

Katzenfutter bestellen

Tierfutter bestellen

Hundefutter Direktvertrieb

Katzenfutter Direktvertrieb

Tierfutter Direktvertrieb

Nahrungsergaenzung Kaufen


Shtëpi - Portofoli STREAKK / EARN.WORLD - Shkarkoni APP-në e staking nga GooglePlay dhe AppStore Faqja e uljes STREAKK - Portofoli STREAKK / EARN.WORLD - Shkarkoni APP-në e staking nga GooglePlay dhe AppStore
Website Tracking


+++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  +++   EARN.WORLD - Rasti i përdorimit të parë në zinxhirin STREAKK  +++   Tregtimi - Mundësuar nga inteligjenca artificiale (AI), Monitoruar nga njerëzit  Aplikacioni i portofolit EARN.WORLDShkarkoni aplikacionin e portofolit
Tutorial: Konfigurimi i aplikacionit të portofolit EARN.WORLD

Tutorial: Konfigurimi i aplikacionit të portofolit EARN.WORLD


 1. Ruani pasuritë tuaja: të decentralizuara dhe të sigurta (të certifikuara nga CERTIK).
  Vetëm ju keni çelësin (Private Key) dhe mund të përdorni kriptovalutat tuaja në çdo kohë.

 2. Fitoni para duke vendosur pasuritë tuaja
  Është një portofol plotësisht i decentralizuar dhe i sigurt ku kriptomat tuaja nuk e lënë kurrë portofolin. Kjo është e mundur me teknologjinë speciale INC (INC - Integrated Node Cluster) nga STREAKK. Pra, nuk ka asnjë angazhim kohor për vendosjen (Non Costody Staking).

  Earn.World ofron mundësinë për të marrë pjesë në infrastrukturën e nyjeve duke blerë një Trading Infra. Për të qenë në gjendje t'i delegoni aktivet për të vendosur në aplikacion, ju nevojitet një Trading Infra dhe një ID e ashtuquajtur kriptike [Cryptic ID]. Prandaj, së pari regjistrohu me EARN.WORLD. Aty mund të gjeneroni ID-në tuaj personale të fshehtë në zyrën tuaj të pasme.

  Shpërblimet paguhen për një javë "të plotë" në një kohë, me ciklin javor që fillon në mesnatë (00:00 UTC) të dielën. Shpërblimet më pas paguhen të mërkurën e javës në vijim.
  SHËNIM i rëndësishëm: Nëse hiqni aksionet ose vendosni aktive gjatë ciklit javor, nuk do të paguhet kompensim për ato aktive për atë javë. Për shembull, nëse hedhni poshtë aktivet të premten, nuk do të merrni asnjë shpërblim për to këtë javë.

 3. Tregtimi i automatizuar i AI i depozitave tuaja.
  • Tregtimi me inteligjencën artificiale (AI): bot tregtar i AI i teknologjisë më të fundit, i monitoruar nga ekspertiza njerëzore.
  • Qasje në tregtimin e AI me detajet tuaja të hyrjes në Earn.World.
  • Tregtimi me inteligjencën artificiale (AI): bot tregtar i AI i teknologjisë më të fundit, i monitoruar nga ekspertiza njerëzore.
  • Çdokush mund ta bëjë këtë: trajtim i lehtë. Ekzistojnë vetëm veçori "Depozita" dhe "Tërheqje". Depozitat e bëra janë tashmë në proces tregtimi brenda 30 minutave.
  • Kontabiliteti në kohë reale: Fitimet e tregtimit kreditohen në kohë reale.
  • Gjithmonë i disponueshëm: Vëllimi i tregtimit mund të tërhiqet në çdo kohë. Pagesat do të bëhen në USDT brenda 24 orëve. Tarifa e tërheqjes është 2% e shumës së tërheqjes, por të paktën 10 dollarë.

Portofoli STREAKK / EARN.WORLD - Shkarkoni APP-në e staking nga GooglePlay dhe AppStore - Ju mund të përdorni kriptovalutat tuaja në çdo kohë. Pra, nuk ka asnjë angazhim kohor për vendosjen (Non Costody Staking).


Earn World -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

EARNWORLD, We earn from (earn.world, Super Wallet, Earn World) :Si mund të fitoj para me të? Për të përdorur staking në aplikacionin e portofolit, të duhet një ID e fshehtë [Cryptic ID]. - ID-ja e fshehtë [Cryptic ID] është lidhja midis llogarisë tuaj dhe aplikacionit të portofolit. Nuk ka asnjë angazhim kohor për vendosjen. : Portofoli STREAKK / EARN.WORLD - Shkarkoni APP-në e staking nga GooglePlay dhe AppStore !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Udhëzues se si të konfiguroni aplikacionin e portofolit STREAKK / EARN.WORLD, si dhe se si të bastoni me portofolin.