bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) - pagesa e fitimeve Staking and Participation in Krypto - Bilanci i disponueshëm USDT mund të përdoret gjithashtu për të blerë nyje shtesë. - streakk.io (STKK)


vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,
Vendosni shumën e pagesës dhe adresën e marrësit në të cilën duhet të transferohet shuma.: Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë dhe ka një tarifë tërheqjeje prej 10 dollarësh. Wallet, Staking, Token Shqipëri, Albania
shqiptar, Albanian - Shqipëri,
Shtëpi - STREAKK (STKK) - pagesa e fitimeve Faqja e uljes STREAKK - STREAKK (STKK) - pagesa e fitimeve
Website Tracking


+++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk  +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk   +++     NEW: LLOGARITESIN E NYJEVE    +++   BLINI NYJET = 200% kthim parash + argumente falas STKK + shpërblime të shtuara të aksioneve në portofolin Streakk  Pagesa

Me STREAKK, fluksi i parave dhe pagesat e bonusit mund të paguhen drejtpërdrejt në çdo kohë.

Në zyrën tuaj të pasme mund të shihni bilancet e dy llogarive të pagesës.

Bilanci i USDT [Available eUSD] lind nga pagesat e bonusit që rezultojnë nga Plani i Kompensimit të Referimit.
Gjendja e STKK-së [Available STKK] lind nga fluksi/kthimi i parasë që rezulton nga blerjet e nyjeve (2% në javë, për 100 javë, me kredit ditor). • Bilanci i disponueshëm i USDT [Available eUSD]
 • Bilanci i disponueshëm i STKK në USD, i cili - në rast tërheqjeje - do të konvertohet në kode STKK me kursin aktual [Available STKK]
Në këtë shembull, 50 dollarë do të tërhiqen nga balanca e USDT [Available eUSD]. • Zgjidhni "Pagesa" [Payout] nga menyja
 • Klikoni në "Kërkesë" [Request]
 • Do të hapet një ekran i ri. Aty zgjidhni bilancin nga i cili dëshironi të paguani ([Available eUSD] ose [Available STKK])
 • Klikoni në butonin "Tjetër" [NEXT]
Në maskën hyrëse tjetër, shkruani shumën që duhet paguar dhe adresën në të cilën duhet të transferohet shuma. • Futni shumën e pagesës në USD
 • Fut adresën e depozitës USDT-BEP20 të marrësit
 • Klikoni në butonin "Tjetër" [NEXT]
SHËNIM i rëndësishëm: Kur paguani USDT, një adresë USDT-BEP20 (BNB Smart Chain / BSC) duhet të specifikohet si adresa e marrësit. Nëse USDT dërgohet në rrjetin e gabuar, p.sh. kur përdorni rrjetin ERC20 të Ethereum ose rrjetin TRC20 të Tron, mund të çojë në humbjen e aseteve tuaja!


Në hapin e fundit ju duhet të verifikoni veten. • Kërkoni një kod verifikimi me email. Për ta bërë këtë, klikoni në butonin "Dërgo kodin" [SEND CODE]
 • Një kod do të dërgohet në adresën e emailit që keni dhënë, të cilin duhet ta vendosni këtu
 • Fut kodin Google 2FA Authenticator
 • Me butonin "Konfirmo" [CONFIRM] kryeni pagesën dhe shuma e kërkuar transferohet në adresën e specifikuar

 • Këtu mund të shihni historikun [History] të transaksioneve tuaja të tërheqjes

Për të paguar kreditin STKK [Available STKK], duhet të futet një adresë marrësi STKK në vend të adresës së marrësit USDT-BEP20. Për ta bërë këtë, futni adresën e depozitës STKK të portofolit tuaj STREAKK.

SHËNIM i rëndësishëm: Për çdo tërheqje do të paguhet një tarifë prej 10 dollarë, e cila do të zbritet nga shuma që do të tërhiqet. Shuma minimale e tërheqjes është 50 dollarë.

Nëse dëshironi të shkëmbeni argumentet STKK për USDT, nuk keni nevojë për një shkëmbim të jashtëm. Kjo është plotësisht e decentralizuar duke përdorur PancakeSwap dhe WalletConnect brenda portofolit STREAKK. Streakk përdor "WalletConnect" që e bën tregtimin më të lehtë dhe më të sigurt se shkëmbimet e centralizuara.

Kështu funksionon shkëmbimi i argumenteve STKK në USDT brenda portofolit STREAKK:

Futni lidhjen për PancakeSwap në shfletuesin tuaj (smartphone ose desktop).

https://pancakeswap.finance/?chain=bsc

Pastaj klikoni në "Connect" në këndin e sipërm të djathtë dhe zgjidhni "WalletConnect".

 • a) Në smartphone (Android):
  Në "WalletConnect" me "PancakeSwap" >> "PancakeSwap" lidhni drejtpërdrejt portofolin STREAKK me PancakeSwap.
 • b) Në smartphone (IOS):
  Shfaqni kodin QR në "WalletConnect" dhe përdorni funksionin e dhënë për të kopjuar përmbajtjen e kodit QR në kujtesën e fragmenteve.
  Kalo te aplikacioni i portofolit STREAKK dhe bëj sa vijon:

    Settings >> "WalletConnect" >> "New Connection" >> "Enter Adress"

  Klikoni në "Paste" për të ngjitur përmbajtjen e kopjuar më parë në kujtesën e fragmenteve dhe për të krijuar lidhjen me "Connect".
 • c) Në desktop:
  Shfaq kodin QR në "WalletConnect".
  Hapni portofolin STREAKK në smartphone dhe kryeni veprimet e mëposhtme:

    Settings >> "WalletConnect" >> "New Connection" >> "Scan QR Code"

  dhe më pas përdorni telefonin inteligjent për të skanuar kodin QR të shfaqur në desktop.
Konfiguruar kështu, mund të përdorni PancakeSwap për të shkëmbyer argumentet tuaja STKK direkt në portofolin STREAKK për USDT.
Lidhje direkte për shkëmbimin e argumenteve STKK në USDT-BEP20:

https://pancakeswap.finance/swap?inputCurrency=0x41Fe2441c9eeaB2158e29185D128EBAB82aa8198&outputCurrency=0x55d398326f99059fF775485246999027B3197955

Shkëlqyeshëm e thjeshtë, thjesht e shkëlqyeshme. Punon gjithashtu me çifte të tjera monedhash, si dhe me shërbimet Uniswap dhe OpenSea

Tarifat: Shkëmbimi i monedhës përpunohet në Binance Smart-Chain (BSC). Prandaj, tarifat duhet të paguhen edhe me monedhën BNB. Sidoqoftë, tarifat janë shumë të ulëta, kështu që duhet të jetë e mjaftueshme nëse ka monedha BNB në portofolin STREAKK për disa dollarë.


 Këshillë: Ju gjithashtu mund t'i delegoni argumentet tuaja STKK në portofolin STREAKK për vendosjen e basteve dhe të merrni deri në 28% shpërblime për aksione në vit. 

STREAKK (STKK) - pagesa e fitimeve - Ka 2 llogari pagese: 1. Bilanci i disponueshëm USDT [Available eUSD] dhe 2. Gjendja e disponueshme STKK në USD [Available eUSD].


Streakk -shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Një pagesë në STREAKK bëhet "në kohën e duhur" dhe është në llogarinë e marrësit brenda pak minutash. - Një tutorial / udhëzues për të arkëtuar fitimet, kthimet dhe bonuset tuaja. : STREAKK (STKK) - pagesa e fitimeve !


shqiptar, Albanian - Albania, Shqipëri, Albania
/ Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english, Për aksione, transferoni argumentet tuaja STKK në adresën e depozitimit të aplikacionit të portofolit STREAKK.