bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) Aloitussivu / verkkosivusto / myyntisuppilo 32 kielellä ja markkinointimateriaalia kansainvälisen tiimin rakentamisen tukemiseksi Staking and Participation in Krypto - Internet-aloitussivu tarjoaa käyttäjälle juuri ne tiedot, joita hän etsi. Sivusto on saatavilla useilla kielillä kansainväliselle liiketoiminnalle. - streakk.io (STKK)


vietnam, venäläinen, Valko-Venäjän, unkari, ukrainalainen, turkki, Tšekin, thaimaalainen, tanska, suomalainen, Slovenian, Slovakian, serbialainen, saksa, ruotsi, romanialainen, ranskalainen, puola, portugali, Norja, kroatialainen, kreikkalainen, kiinalainen, japanilainen, italialainen, hollantilainen, hindi, espanjalainen, englanti, bulgarialainen, Bosnian, albanialainen,
Verkkosivusto lisää kiinnostusta tietoa tai tuotetta kohtaan. Henkilökohtainen aloitussivu antaa käyttäjälle mahdollisuuden saada oikeat tiedot pienellä vaivalla.: Aloitussivun ensisijainen tavoite on tyydyttää asiakkaan tarpeet ja luoda tai vahvistaa impulssia toimia ja houkutella asiakas olemaan vuorovaikutuksessa verkkosivuston kanssa. Wallet, Staking, Token Suomi, Finland
suomalainen, Finnish - Suomi,
Koti - STREAKK (STKK) Aloitussivu / verkkosivusto / myyntisuppilo 32 kielellä ja markkinointimateriaalia kansainvälisen tiimin rakentamisen tukemiseksi STREAKK aloitussivu - STREAKK (STKK) Aloitussivu / verkkosivusto / myyntisuppilo 32 kielellä ja markkinointimateriaalia kansainvälisen tiimin rakentamisen tukemiseksi
Website Tracking

Määritä STREAKK-aloitussivu

Tarjoamme sinulle henkilökohtaisen aloitussivun (http://USERNAME.streakker.com) 32 kielellä STREAKK-kutsulinkkisi ja tietosi sekä muun markkinointimateriaalin kanssa. (USERNAME voidaan valita vapaasti)
Kertaluonteinen perustamismaksu on: 69.00 EUR (sisältää ALV: n) . Muita kuluja ei ole.


Yleiskatsaus STREAKK-verkkosivustoon/aloitussivuun
1. JULKINEN PAIKKA (Avautuu automaattisesti mahdollisen asiakkaan selaimen kielellä)


Yleiskatsaus
 • Kaikki Streakk:stä selkeässä muodossa
Opetusohjelmia
 • Opetusohjelmat (videot ja vaiheittaiset ohjeet) back officen ja lompakon käyttöön sekä selitykset Shifter-täyden palvelusta
FAQ
 • Yleisimmät kysymykset ja vastaukset aiheesta Streakk
Videot
 • Nykyiset videot esityksistä, kannustimista, kilpailuista, tapahtumista, joissa on mahdollisuus luoda yksilöllisiä videolinkkejä ja yksilöllisiä aloitussivuja yksittäisille videoille
Tietoja kohteesta Streakk
 • Suki Chen, Tiimi, Tapahtumat ja promootiot, CertiK-tarkastus, Trustpilot, Token Burning, Kurssihistoria, Valkoinen kirja, Yritysesittely (PDF-valkoinen paperi ja PDF-yritysesitys voidaan lähettää henkilökohtaisessa muodossa)
 
2. SISÄINEN ALUE (pääsy käyttäjätunnuksella ja salasanalla valikosta "Lähdesivu")


Vaihda asetuksia
 • Henkilötietojen muuttaminen ja täydentäminen (mukaan lukien henkilökohtaiset sosiaalisen median linkit).
 • Mahdollisuus ottaa yhteyttä suoran chatin kautta WhatsAppissa ja/tai Telegram:ssä.
 • ja vihjelinjan numero
 • Live-liikennetilastot ja verkkosivustojen osumalaskuri.
Markkinointi
 • Tulostusvalmiit käyntikorttimallit
 • Banneri
 • Linkkejä Telegram kanavalle ja live-webinaariin
Koulutus
 • Tallenteet työpajoista, webinaareista ja koulutuskursseista. (Kaikki tallenteet voidaan lähettää henkilökohtaisessa muodossa.)


2. SISÄINEN ALUE (pääsy käyttäjätunnuksella ja salasanalla valikosta "Lähdesivu")


Vaihda asetuksia
 • Henkilötietojen muuttaminen ja täydentäminen (mukaan lukien henkilökohtaiset sosiaalisen median linkit).
 • Mahdollisuus ottaa yhteyttä suoran chatin kautta WhatsAppissa ja/tai Telegram:ssä.
 • ja vihjelinjan numero
 • Live-liikennetilastot ja verkkosivustojen osumalaskuri.
Markkinointi
 • Tulostusvalmiit käyntikorttimallit
 • Banneri
 • Linkkejä Telegram kanavalle ja live-webinaariin
Koulutus
 • Tallenteet työpajoista, webinaareista ja koulutuskursseista. (Kaikki tallenteet voidaan lähettää henkilökohtaisessa muodossa.)

  Esimerkki aloitussivulta  TILAUSKertaluonteinen perustamismaksu on: 69.00 EUR (sisältää ALV: n)
.Muita kuluja ei ole. Täytä vain lomake, lähetä se ja lataa sitten lasku PDF-tiedostona (lisää laskua ei lähetetä!)Kirjoita linkki rekisteröintisivultasi osoitteessa STREAKK.
Kirjoita vain henkilökohtainen osa linkin lopussa!
Rekisteröintisivusi STREAKK'ssa
https://web.streakk.io/auth/signup/ /

Valitse käyttäjänimi.
Käyttäjätunnus on myös osa aloitussivuasi (http://USERNAME.streakker.com).

Käyttäjätunnus *
E-mail *


Laskutusosoite:

Yritys

Etunimi *
Nimi *
Tie *
Postinumero *
Kaupunki *
Maa *
Puhelin *

Huomaa:  Lomakkeen lähettämisen jälkeen voit ladata laskun maksutietoineen PDF-tiedostona. Tämä voi kestää muutaman sekunnin. Lisälaskua ei lähetetä!
*) Nämä kentät on täytettävä.Laskun summa voidaan maksaa pankkisiirrolla tai PayPalin kautta. Muista ilmoittaa laskun numero, muuten emme voi allokoida summaa!
Maksun vastaanottamisen jälkeen sivusto on perustettu ja ostaja saa sähköpostin, jossa on pääsytiedot sisäalueelle. Ilmoitamme postitse heti, kun voit käyttää sivustoa.
IS-R InternetServices-Reinders
Dipl. Ing. Bernd Reinders
Puhelin: +49 15782248200
E-mail: [email protected]
Skype: marion.reinders2

STREAKK (STKK) Aloitussivu / verkkosivusto / myyntisuppilo 32 kielellä ja markkinointimateriaalia kansainvälisen tiimin rakentamisen tukemiseksi - Aloitussivu räätälöidään tarkasti kohderyhmälle ja sitä käytetään markkinointitarkoituksiin.


Streakk -suomalainen, Finnish - Finland, Suomi, Finland
Albanian, Bosnian, Bulgarian, english, spanish, hindi, Dutch, Italian, Japanese, Chinese, Greek, Croatian, Norwegian, Portuguese, Polish, French, romanian, Swedish, German, Serbian, Slovak, Slovenian, Finnish, danish, Thai, Czech, Turkish, Ukrainian, Hungarian, belarusian, Russian, Vietnamese,

STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Sivuston ylläpitäjät voivat helposti luoda asiakaskontakteja (leadeja) aloitussivujen avulla. Henkilökohtaiset verkkosivut on suunniteltu selkeästi ja tarkoituksenmukaisesti. - Aloitussivumme suunnittelun tavoitteena oli luoda sisältöä, jolla on lisäarvoa. Kaikki prosessit ja ominaisuudet selitetään vaiheittain henkilökohtaisella verkkosivustolla kuvakaappausten avulla. : STREAKK (STKK) Aloitussivu / verkkosivusto / myyntisuppilo 32 kielellä ja markkinointimateriaalia kansainvälisen tiimin rakentamisen tukemiseksi !


suomalainen, Finnish - Finland, Suomi, Finland
/ Vietnamese, Russian, belarusian, Hungarian, Ukrainian, Turkish, Czech, Thai, danish, Finnish, Slovenian, Slovak, Serbian, German, Swedish, romanian, French, Polish, Portuguese, Norwegian, Croatian, Greek, Chinese, Japanese, Italian, Dutch, hindi, spanish, english, Bulgarian, Bosnian, Albanian, STREAKK (STKK) Myyntituki ja liidien luominen on tehty helpoksi. Henkilökohtainen verkkosivusto / aloitussivu / myyntisuppilo vaiheittaisilla ohjeilla 32 kielellä.