bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人
STREAKK (STKK) - izkušnje: tedenski 2% denarni tok - ocena in pregled. Staking and Participation in Krypto - Pregled, ocena, preizkus in izkušnje za to izjemno podjetje s kriptovalutami. Navodila za prijavo in registracijo. Pričevanja drugih uporabnikov tega podjetja - streakk.io (STKK)


white russian, vietnamski, ukrajinski, turška, Thai, švedski, Srbščina, španski, slovenščina, Slovak, ruski, romunsko, portugalski, poljski, norveški, Nizozemski, nemško, madžarski, kitajski, Japonski, Italijanski, Hrvaški, Hindi, Grški, francoski, finski, Danski, Češka, bosanski, Bolgarski, Angleščina, Albanski,
Izkušnje z decentralizirano kripto denarnico na področju stakinga. Vlagatelju je na voljo več načinov zaslužka s kriptovalutami. Lahko zaslužite denar in ustvarite pasivni dohodek že od 100 USD.: V decentralizirani Wallet lahko trenutno vnesete najpogostejše kriptovalute. Pregled, terensko poročilo, vadnice in ocene za podjetja na tem milijarde dolarjev vrednem trgu z nakupom vozlišč. Wallet, Staking, Token Slovenija, Slovenia
slovenščina, Slovenian - Slovenija,
Domov - STREAKK (STKK) - izkušnje: tedenski 2% denarni tok - ocena in pregled. STREAKK ciljna stran - STREAKK (STKK) - izkušnje: tedenski 2% denarni tok - ocena in pregled.
Website Tracking


+++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk   +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk    +++   KUPITE VOZLIŠČA = 200 % CashBack + brezplačni žetoni STKK + povečane nagrade za vložek v denarnici Streakk   


STREAKK

Sprostite potencial svojih kriptovalut

Prejmite 2 % denarnega toka vsak teden!

Ne pustite, da vaše kriptovalute le počivajo v vaši denarnici, naj delajo za vas!Poslovna predstavitev
Poslovna predstavitev

Kaj počne STREAKK in kako lahko z njim zaslužim?01   Decentralizirana denarnica za vlaganje

Prenesite denarnico STREAKK

Denarnico STREAKK lahko prenesete iz trgovine Google Play ali App Store
Ko ste sredstva prenesli v aplikacijo denarnice, lahko začnete vlagati (zaslužiti obresti) na svoje kriptovalute.


Da bi lahko uporabljali staking v aplikaciji denarnice, potrebujete tako imenovani kriptični ID [Cryptic-ID]. Najprej se registrirajte pri STREAKK.Nato lahko ustvarite svoj osebni šifrirani ID [Cryptic-ID] v zaledni pisarni. Kriptični ID je povezava med vašim računom STREAKK in aplikacijo denarnice STREAKK.
V aplikaciji denarnice lahko zdaj s tem ID-jem prenesete svoja sredstva na staking in si prislužite zgoraj navedene nagrade za staking. Nagrade za staking se izračunajo v ritmu celega tedna,
 
Kaj je posebnega pri aplikaciji STREAKK Wallet?

  • Denarnica je decentralizirana in popolnoma varna (revizijo Certik). [Certik]

  • Za staking ne sklenete časovne obveznosti za daljše časovno obdobje. Samo vi poznate zasebni ključ, ki zagotavlja, da lahko kadar koli dostopate do svojih kriptovalut.

  • Denarnica je decentralizirana in popolnoma varna (revizijo Certik). [Certik]

  • Za staking ne sklenete časovne obveznosti za daljše časovno obdobje. Samo vi poznate zasebni ključ, ki zagotavlja, da lahko kadar koli dostopate do svojih kriptovalut.

Hočeš več? Z nakupom vozlišč v zaledni pisarni vašega računa se vaše nagrade za vložke povečajo za do 8 % (odvisno od vozlišča). Več o vozliščih, infrastrukturi vozlišč in drugih možnostih zaslužka z vozlišči najdete nižje na tej strani.


 Nasvet: Kupite vozlišča in povečajte nagrade za vložke! 
02   Blockchain 3.0 in žeton STKK


Blockchain 3.0

STREAKK programira izjemno hitro verigo blokov. Transakcijski stroški znašajo le 0,0001 USD na transakcijo (ne glede na obseg), na sekundo pa je mogoče obdelati več kot 100.000 transakcij. Lansiranje je načrtovano za tretje četrtletje 2024.


Zaradi hitrosti in izjemno nizkih stroškov je ta »game changer« več kot zanimiv za vse, kar je povezano s financami. To velja tudi za države, ki zahtevajo takšno verigo blokov za delovanje svojih lastnih državnih kovancev.

 


Žeton STKK

Za vse te transakcije je nato treba plačati pristojbine z lastnim kovancem podjetja (STKK). To pomeni. vsi, ki uporabljajo blockchain, potrebujejo ta kovanec.
Žeton (po začetku blockchaina se žeton v razmerju 1:1 pretvori v kovanec) je bil izdan v količini 100 milijonov. Zaradi ponovnega nakupa in sežiga STREAKK-a se je število razpoložljivih žetonov že zmanjšalo na približno 9,4 milijona (od decembra 2022). Do uvedbe verige blokov naj bi se število žetonov zmanjšalo na približno 6 milijonov.

 
Kakšna je posledica?
Zelo veliko povpraševanje se sreča z izjemno znižano ponudbo!

Odkar se je začela sredi leta 2022 pri 0,10 USD, se je cena STKK dvignila na trenutno okoli 150 USD (od marca 2023). [Zgodovina cen na CoinMarketCap]
Žeton je trenutno mogoče zamenjati v denarnici Streakk v npr. USDT.
Kakšna je posledica?
Zelo veliko povpraševanje se sreča z izjemno znižano ponudbo!

Odkar se je začela sredi leta 2022 pri 0,10 USD, se je cena STKK dvignila na trenutno okoli 150 USD (od marca 2023). [Zgodovina cen na CoinMarketCap]
Žeton je trenutno mogoče zamenjati v denarnici Streakk v npr. USDT.


 Nasvet: Kupite vozlišča, povečajte nagrade za staking in pridobite brezplačne žetone STKK! 
03   Integrirana gruča vozlišč (INC) / vozlišča

Integrirana gruča vozlišč (INC)

Staking s centraliziranimi ponudniki prinaša večje tveganje, da postanete žrtev hekerjev. Streakkova rešitev je "Integrated Node Cluster" (INC).

Pri STREAKK-u je staking decentraliziran, brez skrbništva (Non Custodial Staking) in brez časovne obveznosti. Tehnologija, ki stoji za denarnico STREAKK, je edinstvena in zelo napredna. To so tako imenovane integrirane gruče vozlišč [Integrated Node Cluster - INC].Vaše kriptovalute so samodejno dodeljene (delegirane) najboljšemu validatorju, vendar nikoli ne zapustijo vaše denarnice. Vedno imate popoln nadzor in lahko kadar koli dostopate do svojih sredstev.
 


STREAKK ima mrežo zaupanja vrednih validatorjev, ki so vsi integrirani v eno samo denarnico.


Validatorji preverjajo omrežne transakcije in v zameno zaslužijo omrežnine. Streakkov Integrated Node Cluster (INC) je najnaprednejša infrastruktura vozlišč na svetu.

vozlišča

 
Registrirane stranke STREAKK lahko sodelujejo v infrastrukturi vozlišč v obliki lastnih vozlišč. Vozlišča so na voljo od 100 $ do 200.000 $ v 3 različnih kategorijah vozlišč.


Da bi lahko kupili vozlišča, se morate najprej registrirati pri STREAKK. Nato lahko ustvarite depozitni naslov USDT (Tether) v zaledni pisarni STREAKK, prenesete USDT v zaledno pisarno in ga uporabite za nakup enega ali več vozlišč. Nasvet: Kupite vozlišča, povečajte nagrade za vložke, pridobite brezplačne žetone STKK in povrhu 2 % tedenskega denarnega toka! 
Nakup vozlišč odpre 3 tokove dohodka

1. Nagrade z višjimi vložki
Z nakupom vozlišč se nagrade za staking v aplikaciji denarnice STREAKK povečajo za 2%, 5% ali celo 8% (odvisno od vozlišča) v obdobju 7 let.


Kriptični ID [Cryptic-ID], ki se lahko ustvari v zaledni pisarni, povezuje zaledno pisarno/vozlišče z aplikacijo denarnice STREAKK.
 

2. Brezplačni žetoni STKK
Žetoni STKK v vrednosti kupljenih vozlišč bodo rezervirani v vaši zaledni pisarni. Ti sprva ostanejo blokirani 100 tednov in se veselijo bližnjega ognjemeta STKK. Po tem lahko z njim prosto razpolagate.

3. Tedenski 2% denarni tok
V obdobju 100 tednov boste prejeli 2 % tedenskega denarnega toka nazaj od vrednosti kupljenih vozlišč. Vrnitev se knjiži dnevno v zaledni pisarni. Skupaj to ustreza dvakratni vrednosti nakupne cene in se lahko izplača kadar koli (izplačani znesek: min. 50 $).
Denarni tok lahko uporabite tudi za nakup več vozlišč ali jih pošljete v svojo denarnico STREAKK in zberete povečane nagrade za vložke (učinek obrestne mere).Partnerski program

.... in če se z drugimi pogovarjate o fantastičnih možnostih STREAKK, boste prejeli dodatne bonuse ob nakupu vozlišč s strani drugih udeležencev.


• Od načrta Unilevel se 56% izplača na 15 stopnjah. Vsako vaše neposredno priporočilo vam odklene nadaljnjo raven.


• Rank Royalty Bonus (skupaj 4 milijone $) se izplača v štirih mesečnih obrokih vsakič, ko je dosežena karierna raven (skupni skupni obseg ekipe). Če je nivo dosežen, se promet ne izbriše, ampak se še naprej kopiči brez časovne omejitve. Za vsako etapo se upošteva največ 40 % kvalifikacijskega obsega ustreznega ranga, da se določi ustrezni skupni obseg ekipe.


• Tretji bonus je "Global Lifetime Pool". S tem bonusom STREAKK aktivnim partnerjem omogoča sodelovanje pri skupni mesečni prodaji podjetja. Zagotovljen je mesečni sklad v višini 10 % celotne prodaje. Odvisno od mesečnega prometa, ki ga ustvari njihova lastna nižja linija, kvalificirani partnerji prejmejo deleže [Shares] v tej skupini.Bonusi iz pridruženega programa se knjižijo neposredno v USDT (Tether) v vaši zaledni pisarni. Vsak dan lahko prenesete svoje stanje na računu USDT v drugo denarnico USDT ali pa kupite več vozlišč ali jih pošljete v svojo denarnico STREAKK in zberete povečane nagrade za vložke (učinek obrestne mere). Najmanjši znesek dviga je 50 $.

STREAKK (STKK) - izkušnje: tedenski 2% denarni tok - ocena in pregled. - Kriptovalute ne bi smele ležati v vaši denarnici, ampak bi morale delati za vas. Povečajte svoje kriptovalute, ne da bi se odrekli zasebnim ključem. Tukaj boste našli oceno, izkušnje in oceno. Podjetje je ugledno in zakonito. Pologi in dvigi so možni kadarkoli.


Streakk -slovenščina, Slovenian - Slovenia, Slovenija, Slovenia
Albanian, english, Bulgarian, Bosnian, Czech, danish, Finnish, French, Greek, hindi, Croatian, Italian, Japanese, Chinese, Hungarian, German, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Slovak, Slovenian, spanish, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, belarusian,

Dogodki in promocije


STREAKK

Dogodki in promocije
 

Promocija "Power CashBack".
  dokončana 
15.03.2023 - 20.03.2023

Suki v Londonu
  naročilo vstopnic 
08.04.2023

Streakk Convention v Frankfurtu
  naročilo vstopnic 
01.04.2023

Suki v Salzburgu
  naročilo vstopnic 
29.03.2023

Suki v Parizu
  dokončana 
19.03.2023

Promocija "Championship".
  dokončana 
2. 11. 2023 - 3. 10. 2023


STKK, We earn from (Streakk, streakk.io) :Idealen dodatek k obstoječim poslovnim priložnostim je kripto poslovanje. Izkušnje, poročila s terena, vadnice in ocene o genialnem poslovnem modelu. - Ocena, izkušnje, informacije in potrošniški test. Tukaj je omogočeno decentralizirano vlaganje. Prijavite se brezplačno in prenesite aplikacijo neposredno z nadzorne plošče. : STREAKK (STKK) - izkušnje: tedenski 2% denarni tok - ocena in pregled. !


slovenščina, Slovenian - Slovenia, Slovenija, Slovenia
/ belarusian, Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, Serbian, spanish, Slovenian, Slovak, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Dutch, German, Hungarian, Chinese, Japanese, Italian, Croatian, hindi, Greek, French, Finnish, danish, Czech, Bosnian, Bulgarian, english, Albanian, Kako resna je vsa stvar pri STREAKK-u? Izkušnje, ocena, test, pregled in informacije o tem kripto projektu (staking, denarnica, vozlišča).